Η Λαϊκή Συσπείρωση Θήρας απευθύνει ειλικρινείς και θερμές ευχές  για καλή επιτυχία με δύναμη και αισιοδοξία σε όλους τους διαγωνιζόμενους μαθητές της Σαντορίνης και Θηρασιάς , που σήμερα ξεκινούν τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Μετά από πολύμηνη προετοιμασία και ύστερα από μια σχολική χρονιά με πολλές ιδιαιτερότητες και λόγω της πανδημίας αλλά και  κόντρα σε δυσκολίες και εμπόδια, φθάσατε στην τελική ευθεία των εξετάσεων.

Με συμμάχους τους γονείς σας και τους εκπαιδευτικούς σας , με το διάβασμά σας και τις θυσίες σας , έρχεστε σήμερα αντιμέτωποι με την πρώτη μεγάλη πρόκληση στη ζωή σας.

Στο κατώφλι της ενηλικίωσής σας είναι αλήθεια ότι οι Πανελλήνιες εξετάσεις είναι η πρώτη μεγάλη μάχη σας στον αγώνα της ζωής για καταξίωση.

Δεν αποτελεί όμως και τη μοναδική μάχη στη ζωή σας. Με αισιοδοξία και ψυχραιμία, αυτοπεποίθηση και ηρεμία θα τη δώσετε και όπως παλαίψατε όλο αυτό το διάστημα  να συνεχίσετε  σε όλες τις δύσκολες στιγμές της ζωής σας με το κεφάλι ψηλά . Ο αγώνας για ζωή με δικαιώματα , για μόρφωση για όλους είναι ασταμάτητος. Με εφόδια στη ζωή σας  όπως η ανθρωπιά , ο σεβασμός,  η αλληλεγγύη, η συλλογικότητα , η ζωή όλων μας γίνεται καλύτερη. Αυτή η ζωή σας αξίζει και όχι αυτή που σας ετοιμάζουν.

Η ελπίδα και το μέλλον βρίσκονται στα χέρια σας ό,τι και αν καταφέρετε στις εξετάσεις αυτές.

Καλή επιτυχία !!

Θήρα, 14/06/2021                                               Για τη Λαϊκή Συσπείρωση ΘΗΡΑΣ

Μαρία Αργυρού  Ακυλίνα Κόκκαλη