“Καλή πρόοδο σε όλες και όλους τους επιτυχόντες”.

Τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες των Κυκλάδων  που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε σχολές της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στις φετινές Πανελλήνιες εξετάσεις, εκφράζει με μήνυμά του ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης. Ο κ. Λεονταρίτης συγχαίρει ιδιαίτερα εκείνους που πέτυχαν τους στόχους τους, καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια, μεσούσης της δύσκολης επιδημιολογικής συγκυρίας την οποία διέρχεται η χώρα μας,  ενώ προτρέπει όλους όσοι δεν τα κατάφεραν, να συνεχίσουν την προσπάθεια για μελλοντική επιτυχία, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

Αγαπητά μου παιδιά,

Μέσα σε ένα δυσμενές περιβάλλον, που δεν ευνοεί παράγοντες επιτυχίας, μείνατε προσηλωμένοι στο στόχο σας, βγαίνοντας νικητές σε ένα δύσκολο αγώνα. Κερδίζοντας αυτήν τη “μάχη” στείλατε μηνύματα αισιοδοξίας και αποδείξατε ότι όποιος έχει επιμονή, θέληση και πίστη για την επίτευξη των στόχων του, μπορεί να τα καταφέρει ακόμη και σε μια δύσκολη εποχή γεμάτη αντιξοότητες. Μέσα από την καρδιά μου, σας εύχομαι καλές σπουδές και καλή αρχή στο νέο σας ξεκίνημα.

Συγχαρητήρια αξίζουν και σε όσους από εσάς δεν τα καταφέρατε φέτος. Μπορεί να χάθηκε μια “μάχη” αλλά η ζωή είναι μπροστά σας και θα σας δοθούν πλήθος άλλων ευκαιριών στη διάρκεια της ζωής σας. Θα πρέπει να επιμείνετε και σίγουρα οι κόποι σας θα ανταμειφθούν.

Καλή  σταδιοδρομία και καλή αρχή στον αγώνα της ενήλικης ζωής σας, τώρα που πατήσατε στο “πρώτο σκαλί” .