Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης, ο Δήμος Θήρας και η Εστία Πύργου Καλλίστης στα πλαίσια των πολιτιστικών τους εκδηλώσεων σας προσκαλούν το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 και την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018 στις 19:00 στο εντευκτήριο της εστίας στον Πύργο για να παρακολουθήσετε δύο εξαιρετικές μουσικές παραστάσεις.

Το Σάββατο η Μαριλένα Χρυσοχοΐδη (σοπράνο), ο Γιώργος Παπαδημητρίου (μπασοβαρύτονος) και ο Θοδωρής Ιωσηφίδης (πιάνο) θα μας χαρίσουν μία βραδιά με τραγούδια από Μιούζικαλ, Οπερέτες, και μελωδίες της jazz και του κινηματογράφου που όλοι αγαπήσαμε, δοσμένα με μια γιορτινή διάθεση που δε μπορούν να αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο. Ένα μουσικό ταξίδι με τις μαγευτικές μελωδίες των Cole Porter, George Gershwin, Joseph Kosma και σύγχρονων συνθετών του Hollywood που θα αποτελέσουν ένα υπέροχο πέρασμα στον μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων.

Την Κυριακή ο Μανώλης Φύτρος, ο Μάκης Σταμούλης και ο Γιάννης Συβρίδης θα μας… αφιερώσουν μία «ρεμπέτικη ρομάντζα». Οι τρεις κοντραμπατζήδες θα πραγματοποιήσουν μία αναδρομή στο ρεμπέτικο τραγούδι από το 1922 έως το 1955 που  θα μας «ξυπνήσει» μνήμες, χρώματα και συναισθήματα μιας άλλης εποχής.

Η είσοδος και στις δύο παραστάσεις  είναι ελεύθερη.

 

 

 

Με τιμή,

Ο Πρόεδρος

Τζούρος Ελευθέριος