Την υποψηφιότητα τεσσάρων ακόμα πολιτών, της Μαριάννας Ζαμπέλη και του Γιώργου Πελεκάνου στην ΠΕ Θήρας, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές.

 

 

 

 

 

 

Η κ. Ζαμπέλη, επιχειρηματίας και Αντιπρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Θήρας, αναφέρει στη δήλωσή της, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο:

 

 

 

«Όλα αυτά τα χρόνια προτιμώ να μιλάω με τις πράξεις μου και όχι με τα λόγια μου, διότι μόνο με σκληρή δουλειά και έργα μπορούμε να πάμε μπροστά.

ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ με επικεφαλής τον Γιώργο Χατζημάρκο και συνοδοιπόροι του για ένα καλύτερο αύριο, για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα νησιά μας .

Γιώργο Χατζημάρκο, με ειλικρίνεια, ήθος, θάρρος και δύναμη θα δουλέψω ακούραστα με πυξίδα την ευημερία και την ανάπτυξη των νησιών μας.»

 

 

 

Ο κ. Πελεκάνος, αυτοκινητιστής, Πρόεδρος του

 

 

 

Σωματείου Ταξί Θήρας καθώς και του ΔΗΜ.Τ.Ο. Θήρας, με διαρκή ενασχόληση με τα κοινά και εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ βαθμού, αναφέρει στη δήλωσή του, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο:

 

«Η πρόταση του Γιώργου Χατζημάρκου να συμμετέχω στον συνδυασμό #ΜΠΡΟΣΤΑ το Νότιο Αιγαίο με τιμά και την αποδέχομαι με έντονο αίσθημα ευθύνης.

Γνωρίζοντας το σπουδαίο έργο που έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα για το Νότιο Αιγαίο, πιστεύω ότι είναι ο πιο κατάλληλος για να οδηγήσει τον τόπο μας μπροστά, με όραμα, σοβαρότητα και υπευθυνότητα για τα νησιά μας και τη νέα γενιά.  Γι΄ αυτό και αποφάσισα να τον στηρίξω δυνατά, ώστε να συνεχίσουν τα μεγάλα έργα και το ολοκληρωμένο σχέδιό του για ευημερία, αξιοποίηση των κοινοτικών πόρων, δράσεις και πρωτοβουλίες που θα βελτιώσουν άμεσα την ποιότητα της ζωής των νησιωτών και του τόπου μας.

Θέτω, λοιπόν, την εμπειρία και τις γνώσεις μου στη διάθεσή του και δεσμεύομαι ότι θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις, προκειμένου να συμβάλω στην περαιτέρω ανάπτυξη των νησιών μας, καθώς και στην επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας, που όλους μας απασχολούν και μας προβληματίζουν. Απώτερος στόχος μου είναι να αφήσουμε στα νησιά μας πολύτιμη παρακαταθήκη για την επόμενη ημέρα.

Διαθέτοντας, θέληση, πείσμα, αποφασιστικότητα και νέες ιδέες, θεωρώ ότι μπορώ να αντιμετωπίσω αποτελεσματικά κάθε πρόκληση και ζητώ την εμπιστοσύνη σας, ώστε να καταφέρω να συμβάλω και από τη θέση του Περιφερειακού Συμβούλου στην πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας.»

 

 

Βιογραφικό Μαριάννας Ζαμπέλη

Η Μαριάννα Ζαμπέλη είναι επιχειρηματίας στον τουριστικό τομέα και Αντιπρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Θήρας.

Σπούδασε προγραμματισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών. Είναι παντρεμένη και έχει δυο παιδιά, τον Βασίλη, ο οποίος διευθύνει την οικογενειακή επιχείρηση και τον Χαράλαμπο, καθηγητή Αγγλικών και Γαλλικών.

 

Πλέον , μετά από τόσα χρόνια ακατάπαυστης εργασίας ,μπορώ με υπερηφάνεια να πω ότι οι καλύτερες αποδείξεις της πορείας μου είναι η ίδια μου η δουλεία και τα παιδιά μου.

 

 

Βιογραφικό Γιώργου Πελεκάνου

 

Ο Γιώργος Πελεκάνος είναι αυτοκινητιστής, Πρόεδρος του Σωματείου Ταξί ΘΗΡΑΣ τα τελευταία 26 χρόνια και της ΔΗΜ.Τ.Ο Θήρας.

Έχει διατελέσει :

 

–          Δημοτικός σύμβουλος 1999-2003. Αντιπρόεδρος επιτροπής εκδηλώσεων Δήμου Θήρας

–          Αντιπρόεδρος Διοικούσας επιτροπής κέντρου υγείας Θήρας 2004-2010

–          Αντιπρόεδρος Πανελλήνιας ομοσπονδίας ταξί για την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου 2010

–          Ιδρυτικό μέλος και για αρκετά χρόνια Αντιπρόεδρος – μέλος Δ.Σ του συλλόγου στήριξης κέντρου Υγείας- Νοσοκομείου Θήρας

–          Μέλος τουριστικής επιτροπής Δήμου Θήρας