Κύριε Δαρζέντα θα σας παρακαλέσω πολύ μην ανοίξετε τον ασκό του Αιόλου με τις λέξεις πολιτική αντιπαράθεση με την σφραγίδα του ιδρύματος όπως εσείς επικαλείται, γιατί την επόμενη φορά θα με αναγκάσετε να ασχοληθώ πραγματικά με το θέμα της αντιπολίτευσης που εσείς αναφέρεστε. Σε προσωπικό επίπεδο επανειλημμένα σας έχω βοηθήσει όπου εσείς μου έχετε ζητήσει. Μην αναφέρεστε για τυχόν υποχρεώσεις της Περιφέρειας, γιατί δεν είστε ενημερωμένος ποια είναι η υποχρέωση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στα Ιδρύματα (η λέξη υποχρέωση καλό είναι να αποφεύγεται και στις τηλεοπτικές σας εμφανίσεις). Μια μόνο λέξη υπάρχει, Αγάπη, και πάρα πολλοί γνωρίζουν και ότι υπηρεσία έχω προσφέρει, έχω ζητήσει να είναι άμισθη, και στο Πτωχοκομείο Θήρας και στο Νοσοκομείο, και τι έχω προσφέρει σε προσωπικό χρόνο και σε οικονομικό επίπεδο. Και στην λέξη απωθημένα, δεν ισχύει για εμένα και στην Οικογένειά μου, θα σας απαντήσω, σας συγχωρώ από ζωντανούς όπως λέγεται με την λαϊκή ρήση από τον λαό. Γιατί για την πολιτική με τις πράξεις σας μας δώσατε ισχυρή αντιβίωση, να ξεφύγουμε από αυτό. Όσο για την λέξη σφραγίδα που λέτε επανειλημμένως για εμένα, είναι άγνωστη λέξη στην πολιτική. Κάποιος άλλος έχει χρησιμοποιήσει αυτήν στην πολιτική.

Για την Μεγάλη Δωρεά της Περιφέρειας προς το Πτωχοκομείο Θήρας, έχω στείλει ως όφειλα, και ευχαριστήριο και ανακοίνωση στα Μ.Μ.Ε. Θήρας.

Τέλος κ. Δαρζέντα, εσείς εκπροσωπείται την Αρχή και μπορείτε ευκόλως να ζητήσετε την παραίτησή μου, όπως μπορείτε εκ του Νόμου σαν Εποπτεύουσα Αρχή.

Παρακαλώ να τελειώσουμε ως εδώ, γιατί θα αναγκαστώ να παραιτηθώ και μετά να κάνω πολιτική όπως οφείλει κάθε ενεργός πολίτης για το Μέλλον του Ιδρύματος «Πτωχοκομείο Θήρας» και την αναβάθμιση του για την Σαντορίνη, τους ευάλωτους  κατοίκους του και των παιδιών μας.

Ο Διευθυντής

Εμμανουήλ Π. Λειβαδάρος