Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης επισκέφτηκε την Παρασκευή 01/04 τα νέα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Θ., κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου κ. Ορφανού Μανόλη, προκειμένου να ενημερωθεί για την εκστρατεία  της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. «SAVE WATER» και τον τρόπο που αυτή σκοπεύει να διευρυνθεί και να συμπεριλάβει τα ξενοδοχεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας, ώστε και οι επισκέπτες του νησιού να χρησιμοποιούν με σύνεση το νερό.

Αφού προηγήθηκε η τοποθέτηση του Γενικού Διευθυντή της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. κ. Μάινα Νίκου αναφορικά με τις προσπάθειες που καταβάλλει η Υπηρεσία, για να μπορεί να υπάρξει επάρκεια νερού κατά την διάρκεια της τουριστικής περιόδου, ακολούθησε η παρουσίαση της πρωτοβουλίας «STAY & SAVE WATER» και των υλικών που αυτή περιλαμβάνει από την Ειδική Σύμβουλο Διοίκησης της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. κα. Βλαβιανού Ειρήνη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων παρακολούθησε προσεκτικά την παρουσίαση, υπέβαλε τις βελτιωτικές της προτάσεις και δεσμεύτηκε ότι θα στηρίξει αυτήν την πρωτοβουλία. Μάλιστα, το ραντεβού της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης και της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. ανανεώθηκε για το επόμενο διάστημα σε μία ημερίδα που θα διοργανώσουν από κοινού, στην οποία πρόκειται να ενημερωθούν εκτενέστερα όλοι οι ξενοδόχοι της Σαντορίνης και θα παραλάβουν τα υλικά που θα φιλοξενήσουν στις επιχειρήσεις τους.