Το “Σαντορινιό Οραμα” δυναμώνει !
ΔΗΜΗΤΡΗΣ. ΜΠΑΝΟΣ
Μαζί μας, υποψήφιος για την δημοτικές εκλογές ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΝΟΣ
γιατρός.
Το Εμπορείο είναι ο τόπος καταγωγής του γιατρού Δημήτρη Μπάνου, όπου και διαμένει μόνιμα από το 2013, όταν επέστρεψε στο αγαπημένο του νησί τη Σαντορίνη για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους συμπατριώτες του.
Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην ιατρική στο Πανεπιστήμιο της Μεσσήνας της Ιταλίας και στη συνέχεια έλαβε την ειδικότητά του γενικού χειρουργού, το 1994, από το Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας.
Εργάστηκε διαδοχικά σε αρκετές νοσοκομειακές μονάδες υγείας της Αττικής, όπως Μετροπόλιταν, Μεντιτερανέο, Ιατρικό Αθηνών.
Εχοντας πλέον αποκτήσει πολυετή εμπειρία και επιστημονική καταξίωση, επέλεξε να επιστρέψει και να άσκήσει το επαγγελμά του στο νησί του.
Εντάχθηκε στο Ιατρικό δυναμικό του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας, ως γενικός χειρουργός το 2017, ένα χρόνο μετά την έναρξη της λειτουργίας του.
Από το 2018 κατέχει τη θέση του διευθυντή του χειρουργικού τομέα και για δύο χρόνια διετέλεσε επικεφαλής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου .
Ο Δημήτρης είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους συμπολίτες του, πάντα πρόθυμος να ασχοληθεί με τα προβλήματά τους και να τους δώσει τη συμβουλή του και τη βοήθεια του όποτε χρειαστεί .
Άτομο κοινωνικό, με σύγχρονες ιδέες και ρεαλιστικές προτάσεις και λύσεις για τα προβλήματα της Σαντορίνης σε όλους τους τομείς και ειδικότερα σε αυτόν της υγείας.
Ενεργός πολίτης ο Δημήτρης, επιθυμεί παράλληλα με την επιστήμη του ,να υπηρετήσει και την αυτοδιοίκηση, να συμμετέχει στη συλλογική προσπάθεια για να παραμείνει η Σαντορίνη κορυφαίος τουριστικός προορισμός, ένα νησί πρότυπο βιώσιμης ανάπτυξης και οικονομικής ευμάρειας .
Η εκτίμηση και η εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό του σημερινού Δημάρχου Αντώνης Σιγάλα, ενίσχυσαν την απόφασή του να ενταχθεί στο συνδυασμό “Σαντορινιό Οραμα” και να αγωνισθεί για τη νίκη τους στις επερχόμενες εκλογές.
Καλωσόρισες στην ομάδα μας Δημήτρη!
Καλό αγώνα και καλή μας επιτυχία!
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ξρατορινιό ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΝΟΣ Για τη Σαντορίνη που αξίς αξίζουμε #santorinioorama"
Το “Σαντορινιό Όραμα” δυναμώνει !
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΟΥΛΑ). ΔΡΟΣΟΥ
(ΜΠΙΣΤΟΛΗ)
Μαζί μας ,υποψήφια για τις δημοτικές εκλογές η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΒΟΥΛΑ ΔΡΟΣΟΥ
(Μπιστόλη)
Από το Εμπορείο ,γέννημα θρέμα η Βούλα ,κόρη του Μάρκου (Μπιστόλη) και της Φλώρας, είναι μητέρα ενός παιδιού .
Ατομο δραστήριο κ εργατικό έχει απασχοληθεί κατά το παρελθόν στον αγροτικό τομέα, στη συνέχεια στην εστίαση όπου επί οκτώ χρόνια διατηρούσε κατάστημα στο Καστέλι του Εμπορείου .
Εχει εργαστεί ως καθηγήτρια αγγλικών και σήμερα εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος.
Δραστηριοποιήθηκε σε συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και έχει να επιδείξει αξιόλογη εθελοντική δράση.
Άτομο που εκδηλώνει έμπρακτα την αγάπη της για τα παιδιά, επιθυμεί να αγωνιστεί για να ζήσουν σε ένα καλύτερο, πιο ποιοτικό περιβάλλον.
Συντάσσεται ανεπιφύλακτα με το συνδυασμό “Σαντορινιό Όραμα”, στο πλάι του σημερινού Δημάρχου Αντώνη Σιγάλα και θα δώσει τη μάχη της, ως υποψήφια μαζί του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Καλωσόρισες στην ομάδα μας Βούλα !
Καλό αγώνα και καλή μας επιτυχία!
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Σαντορινιό Όραμα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΔΡΟΣΟΥ -Βούλα Μπιστόλι- Για τη Σαντορίνη που aξίg ουμε #santorinioorama"
Το “Σαντορινιό Οραμα” δυναμώνει !
ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ
(ΒΑΛΑΝΤΗΣ)
Μαζί μας, υποψήφιος για τις δημοτικές εκλογές. ο ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ- ΑΡΓΥΡΟΣ
( Βαλάντης)
Γέννημα-θρέμμα Φηριανός ο Βαλάντης, είναι επαγγελματίας οδηγός και υδροπωλητής.
Άτομο με έντονη κοινωνική παρουσία, τον απασχολεί ιδιαίτερα το μέλλον του τόπου του.
Η επαγγελματική του πείρα του δίνει τη δυνατότητα, να συμβάλει με ρεαλιστικές προτάσεις στην επίλυση των προβλημάτων κινητικότητας και κυκλοφορίας στα Φηρά αλλά και σε ολόκληρο το νησί.
Απάντησε θετικά στην πρόσκληση του σημερινού Δημάρχου Αντωνίου Σιγάλα και θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό “Σαντορινιό Οραμα” στις επερχόμενες εκλογές.
Η συμμετοχή του Βαλάντη στο συνδυασμό, αντικατοπτρίζει την πολυσυλλεκτικότητα του “Σαντορινιού Οράματος” στο οποίο συμμετέχουν πλέον γυναίκες και άντρες από όλους τους επαγγελματικούς χώρους από κάθε κοινότητα του δήμου.
Καλωσόρισες στην ομάδα μας Βαλάντη!
Καλό αγώνα και καλή μας επιτυχία!
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Σαντορινιό Όραμα ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ -Βαλάντης- Για τη Σαντορίνη που αξίg ουμε DIESEL w.n un film GC WITH FAKE PRODUCTIONS ralla TR #santorinioorama"
Το “Σαντορινιό Όραμα” δυναμώνει!
ΓΟΥΡΙΑΣ. ΑΛΕΦΡΑΓΚΗΣ
Μαζί μας, υποψήφιος για τις δημοτικές εκλογές ο ΓΟΥΡΙΑΣ ΑΛΕΦΡΑΓΚΗΣ
Ακρωτηριανός ο Γουρίας, γιος του Στέλιου και της Μαρίας, είναι παντρεμένος με τη Φλώρα Δαρζέντα και πατέρας 4 παιδιών.
Ελεύθερος επαγγελματίας, με κοινωνικές ευαισθησίες και εθελοντική δράση, ο Γουρίας θεωρεί χρέος του να συμβάλει στην προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον του χωριού του και ολόκληρου του νησιού.
Για ένα καλύτερο αύριο των παιδιών του.
Εμπιστεύεται το Δήμαρχο Αντώνη Σιγάλα και τους συνεργάτες του και συμφωνεί με τις απόψεις τους για την ανάπτυξη και το μέλλον του Ακρωτηρίου και ολόκληρης της Σαντορίνης.
Θα δώσει τον προσωπικό του αγώνα, εντασσόμενος στο συνδυασμό “Σαντορινιό Οραμα ” ως υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Καλωσόρισες στην ομάδα μας Γουρία!
Καλό αγώνα και καλή μας επιτυχία!
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Σαντορινιό Όραμα ΓΟΥΡΙΑΣ ΑΛΕΦΡΑΓΚΗΣ Για τη Σαντορίνη που aξis ουμε #santorinioorama"
Το “Σαντορινιό Όραμα” δυναμώνει !
ΜΑΡΙΑ ΦΙΛΛΙΠΑΙΟΥ
Μαζί μας, υποψήφια για τις δημοτικές εκλογές η. ΜΑΡΙΑ ΦΙΛΙΠΠΑΙΟΥ
Παντρεμένη με τον Λουκά Ρούσσο από τον Καρτεράδο, η Μαρία είναι μία ευαίσθητη, δραστήρια, με πολλές ανησυχίες και ενδιαφέροντα γυναίκα .
Υπέρμαχος του εθελοντισμού, συντονίζει εθελοντικά δίκτυα και συμμετέχει σε σημαντικές εθελοντικές δράσεις που βοηθούν στην κοινωνική επανένταξη και την απόκτηση νέων εμπειριών από παιδιά και στην ανακούφιση ηλικιωμένων που χρήζουν βοήθειας.
Καθ’όλη τη διάρκεια της πανδημίας, προσέφερε τις υπηρεσίες της στο πλαίσιο κοινωνικών δράσεων που αναλήφθηκαν από το δήμο .
Υπήρξε η εμπνεύστρια της δράσης “γινε αγάπη “, η οποία περιελάμβανε έκθεση 800 σχεδιαστικών δημιουργιών μικρών μαθητών της Σαντορίνης και συνδιοργάνωσαν η Σχολική Επιτροπή Α ‘βάθμιας Εκπαίδευσης, εκπαιδευτικοί της Α’ βάθμιας Εκπαίδευσης και ο δήμος Θήρας.
Η Μαρία, με το πάθος για προσφορά που την διακατέχει, επιθυμεί να συμμετέχει με όλες της τις δυνάμεις στη συλλογική προσπάθεια για μία καλύτερη, πιο ποιοτική ζωή στη Σαντορίνη.
Εμπιστεύεται τον Δήμαρχο Αντώνη Σιγάλα και ταυτίζεται με τις απόψεις και τα σχέδιά του για τη βιώσιμη ανάπτυξη Σαντορίνης.
Θα συμμετέχει στο συνδυασμό “Σαντορινιό Όραμα” ως υποψήφια για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και θα δώσει το δικό της αγώνα για την επιτυχία του συνδυασμού.
Καλωσόρισες στην ομάδα μας Μαρία!
Καλό αγώνα και καλή μας επιτυχία!
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Σαντορινιό Όραμα MAPIA ΦΙΛΛΙΠΑΙΟΥ Για τη Σαντορίνη που αξiς ουμε #santorinioorama"
Το “Σαντορινιό Όραμα” δυναμώνει !
ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ
Μαζί μας, υποψήφιος για τις δημοτικές εκλογές ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ του Γεωργίου και της Ευγενίας
Σαντορινιός από τη μητέρα του Ευγενία (το γένος Μάινα) είναι εγγονός της . Ειρήνης Μάινα (μελαχρινή) και πατέρας ενός κοριτσιού .
Μεγάλωσε στην Αθήνα και μετά την ολοκλήρωση της βασικής του εκπαίδευσης σπούδασε προγραμματιστής Η/Υ, αυτοματισμό γραφείου και δικτύων .
Η επαφή του με το νησί της μητέρας του υπήρξε από πολύ νωρίς, όταν εργαζόταν στη Σαντορίνη για αρκετά χρόνια, κατά τη διάρκεια της τουριστικής σεζόν.
Από το 2009 μετεγκαταστάθηκε οριστικά στη Σαντορίνη, αρχικά στον Καρτεράδο και στη συνέχεια το 2013 στο Καμάρι, όπου και διαμένει πλέον μόνιμα.
Υπηρετεί από το 2010 ως δημοτικός αστυνομικός στην υπηρεσία Δημοτικής Αστυνομίας του δήμου Θήρας.
Παρά την υποστελέχωση της συγκεκριμένης υπηρεσίας, ο Μανώλης ασκεί με επαγγελματική συνέπεια τα καθήκοντά του και αντιμετωπίζει με αποτελεσματικό τρόπο τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν την υπηρεσία του.
Οι εμπειρίες του από την καθημερινή του τριβή με τη σαντορινιά πραγματικότητα, τον έχουν καταστήσει άριστο γνώστη των προβλημάτων του νησιού και κυρίως των λύσεων που επιβάλλεται να δοθούν.
Ειδικότερα η πείρα και οι γνώσεις του στα ζητήματα της κινητικότητας, της οδικής κυκλοφορίας και ασφάλειας, της προστασίας του δημοσίου χώρου, είναι ιδιαίτερα σημαντικές.
Ατομο υπεύθυνο, με ειλικρινές ενδιαφέρον για την πρόοδο της Σαντορίνης και με μεγάλη διάθεση και προσφορά, ο Μανώλης πήρε την απόφαση να εμπλακεί με θεσμικό τρόπο στα κοινά.
Αξιολογώντας ως θετικό το έργο της σημερινής Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου Αντωνίου Σιγάλα και συμφωνώντας πλήρως με το σχέδιο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη της Σαντορίνης που βρίσκεται σε εφαρμογή, δηλώνει παρών στην πρόσκληση του συνδυασμού “Σαντορινιό Οραμα” και θα είναι υποψήφιος μαζί του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Καλωσόρισες στην ομάδα μας Μανώλη!
Καλό αγώνα και καλή μας επιτυχία!
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Σαντορινιό Όραμα' ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ Για τη Σαντορίνη που αξίς ουμε #santorinioorama"
Το “Σαντορινιό Όραμα” δυναμώνει!
ΣΤΑΥΡΟΣ. ΧΑΛΑΡΗΣ
Μαζί μας, υποψήφιος για τις δημοτικές εκλογές ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΑΡΗΣ
Γέννημα θρέμμα Φηριανός ο Σταύρος, είναι παντρεμένος και πατέρας 5 παιδιών.
Αυτοδημιούργητος, εργάζεται από μικρό παιδί στον τουρισμό και σήμερα διατηρεί και λειτουργεί τις δικές του επιχειρήσεις στον κλάδο της διαμονής και της εστίασης.
Ανθρωπος της συλλογικής δράσης, είναι ενεργό μέλος στον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Σαντορίνης.
Με εμπειρία στην αυτοδιοίκηση, υπήρξε κατά το παρελθόν αλλά και σήμερα κοινοτικός σύμβουλος Φηρών.
Άτομο συνειδητοποιημένο, με εθελοντική προσφορά, ο Σταύρος είναι ιδιαίτερα αγαπητός σε ολόκληρη τη Σαντορίνη.
Τα Φηρά έχουν ανάγκη από ανθρώπους σαν το Σταύρο και ο Σταύρος είναι και πάλι έτοιμος να αγωνιστεί για τα Φηρά, αλλά και για ολόκληρο το νησί.
Εκτιμά τις προσπάθειες, το έργο και τις δυνατότητες του δημάρχου Αντώνη Σιγάλα και θα είναι μαζί του, ως υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό “Σαντορινιό Όραμα”
Καλωσόρισες στην ομάδα μας Σταύρο!
Καλό αγώνα και καλή μας επιτυχία!
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Σαντορινιό Όραμα ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΑΡΗΣ Για τη Σαντορίνη που aξis ουμε #santorinioorama"
Το “Σαντορινιό Όραμα” δυναμώνει !
ΜΑΡΙΑ. ΚΑΛΑΤΖΟΓΛΟΥ
Μαζί μας,υποψήφια για τις δημοτικές εκλογές η ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΤΖΟΓΛΟΥ
Ζει μόνιμα στο Βουρβούλο και είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών.
Κάτοχος πτυχίου στην οικονομία και διοίκηση με ειδίκευση στο marketing και management, είναι ελεύθερη επαγγελματίας και εργάζεται ως αισθητικός .
Η Μαρία είναι μία ιδιαίτερα κοινωνική, φιλική και αγαπητή σε όλους γυναίκα .
Την ενδιαφέρει το περιβάλλον και οι συνθήκες ζωής στον τόπο που ζει αυτή και τα παιδιά της και επιθυμεί να συμβάλει και η ίδια στη βελτίωση τους.
Ανταποκρίνεται θετικά στην πρόσκληση του δημάρχου Αντώνη Σιγάλα και θα συμμετέχει, ως υποψήφια με το συνδυασμό “Σαντορινιό Όραμα”, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Καλώς όρισες στην ομάδα μας Μαρία !
Καλό αγώνα και καλή μας επιτυχία!
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "MAPIA ξραρινιό ΚΑΛΑΤΖΟΓΛΟΥ Για τη Σαντορίνη που αξίζουμε αξίς #santorinioorama"
Το “Σαντορινιό Όραμα” δυναμώνει !
ΧΡΗΣΤΟΣ – ΡΑΦΑΗΛ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΣ
Μαζί μας, υποψήφιος για τις δημοτικέςεκλογές ο ΧΡΗΣΤΟΣ – ΡΑΦΑΗΛ
ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΣ
Γεννήθηκε στην Κύπρο και στη συνέχεια μετοίκησε και μεγάλωσε στη Σαντορίνη όπου και έλαβε τη βασική του εκπαίδευση.
Έχει γνώσεις τεχνικού Η/ Υ και είναι απόφοιτος ΙΕΚ Τουριστικών Επαγγελμάτων του Πειραιά.
Απέκτησε έτσι τα εφόδια για να εργαστεί στο χώρο του τουρισμού, ο οποίος στη Σαντορίνη γνώριζε ήδη μεγάλη ανάπτυξη.
Επέστρεψε στο νησί που αγαπάει και έκτοτε δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον ξενοδοχειακό κλάδο και στην εστίαση .
Νέος, δραστήριος και αισιόδοξος ο Χρήστος, με φρέσκες ιδέες και όρεξη για δουλειά, επιθυμεί να συμβάλει στη διαμόρφωση ενός καλύτερου μέλλοντος για τον τόπο που ζει και αγαπά.
Ανταποκρίθηκε με ενθουσιασμό στο κάλεσμα του συνδυασμού “Σαντορινιό Όραμα”, γιατί πιστεύει ότι ο δήμαρχος Αντώνης Σιγάλας και οι συνεργάτες του μπορούν να κάνουν τα όνειρά του για τη Σαντορίνη πραγματικότητα.
Θα δώσει, μέσα από τις γραμμές του “Σαντορινιού Οράματος”, τον δικό του αγώνα για τη νίκη του συνδυασμού στις επερχόμενες εκλογές.
Καλωσόρισες στην ομάδα μας Χρήστο!
Καλό αγώνα και καλή μας επιτυχία!
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Σαντορινιό Όραμα ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΣ Για τη Σαντορίνη που αξίς ουμε #santorinioorama"