Διαβάζοντας κανείς τα όσα γράφουν στο δελτίο τύπου τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων αμέσως  γενάται η ερώτηση ..έχουν επαφή με την κοινωνία ή όχι;;; και η απάντηση αυτονόητη…ναι  όντως αυτά τα πρόσωπα τελικά ζουν σε έναν δικό τους κόσμο που φυσικά δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα . Όσο για τη νησιωτική πραγματικότητα μην το ξεχνάτε….παραλάβατε ΦΠΑ 16% και τον παραδώσατε 24%….

Η πενταετία που έκλεισε αγαπητοί φίλοι του Σύριζα και ευτυχώς έκλεισε , όντως άφησε  το αποτύπωμα της διακυβέρνησης του Σύριζα , της χειρότερης κυβέρνησης όλων των εποχών!!. Μιας κυβέρνησης που εξαπάτησε πολλάκις τον ελληνικό λαό και επένδυσε στο πολιτικό ψέμα. Το ψέμα και  η παραπληροφόρηση ήταν τα πολιτικά όπλα του Σύριζα που δυστυχώς παραμένουν και σήμερα. Το δελτίο τύπου της ΝΕ του Σύριζα Κυκλάδων είναι η απόδειξη. Τι μας λέει η ΝΕ ;; Παρέλαβαν χάος και μας παρέδωσαν “παράδεισο”. Μας λέει ότι για πρώτη φορά υλοποιήθηκε ολοκληρωμένη νησιωτική πολιτική παντού : στις μεταφορές , στην παιδεία , στην πρόνοια , στην ενέργεια στο περιβάλλον κλπ..κλπ… και αμέσως διερωτάται κανείς.  Μα γιατι ο κόσμος δεν τους ψήφισε;; Γιατι επέλεξαν να χάσουν τον “παράδεισο”;; Ας σοβαρευτούμε λίγο . Φυσικά και δεν ζούσαμε σε “παράδεισο” , ούτε και ο σοφός λαός έκανε λάθος. Ψήφισε και έστειλε σπίτι αυτούς που οδήγησαν την Χώρα μας στην παρακμή και επέλεξε ένα κόμμα σοβαρό και υπεύθυνο να οδηγήσει την Πατρίδα μας μπροστά. Ο λαός επέλεξε έναν πρωθυπουργό με όραμα. Έναν πρωθυπουργό που μίλησε με ειλικρίνεια και αλήθεια στους πολίτες.  Έναν πρωθυπουργό πανέτοιμο για την επόμενη μέρα.

Η Ελλάδα μας , αγαπητοί φίλοι του Σύριζα , αποκτά και πάλι την αίγλη και τη δύναμη που είχε χάσει επί των ημερών σας και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Η εμπιστοσύνη των πολιτών στη ΝΔ και στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη συνεχώς αυξάνεται. Δεν το λέμε μόνο εμείς . Το είπαν οι πρόσφατες Εθνικές Εκλογές και το λένε συνεχώς όλες οι δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Όπως βλέπετε η διαφορά , δυστυχώς για σας ,  αυξάνει συνεχώς!!

Κατανοούμε τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεστε , αφού ούτε αυτό το δήθεν “κεντροαριστερή συσπείρωση” σας βγήκε. Οι πολίτες σας γύρισαν και τώρα την πλάτη , για έναν απλό και μοναδικό λόγο . Τώρα σας γνώρισαν…σας έζησαν ..ξέρουν πολύ καλά με ποιούς έχουν να κάνουν!!

Αγαπητοί φίλοι του Σύριζα προσγειωθείτε , αν πραγματικά  έστω και τώρα , σας ενδιαφέρει το μέλλον της Πατρίδας μας και όχι οι μικροπολιτικές και κομματικές σκοπιμότητες.

Εμείς προχωράμε μπροστά!!.  Έχουμε δρόμο και η Ελλάδα  δεν μπορεί να περιμένει . Σας ευχόμαστε καλη χρονιά και επιτέλους να βρείτε το δικό σας δρόμο ….αγαπητοί και προοδευτικοί φίλοι της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ.