Την πρόθεσή τους να συνεχίσουν την κοινή, πολιτική τους πορεία και να είναι ξανά υποψήφιοι στις Αυτοδιοικητικές εκλογές τον Οκτώβριο του 2023 εξέφρασαν τόσο ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης.

Η ανακοίνωση έγινε στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε σήμερα στα ΜΜΕ της Σύρου ο Περιφερειάρχης, διαψεύδοντας τα όσα ακούγονταν μέχρι σήμερα που τον ήθελαν είτε υποψήφιο βουλευτή, είτε υποψήφιο ευρωβουλευτή.

Ωστόσο, ο κ. Χατζημάρκος υπενθύμισε ότι απομένει ένας ακόμη χρόνος μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες και – όπως είπε – μέχρι τότε «όλο το βάρος θα δοθεί στη δουλειά που πρέπει να γίνει». «Η προετοιμασία μας είναι απέναντι στους συμπολίτες μας. Πώς αξιοποιήσαμε τόσο τον χρόνο που μας δόθηκε, όσο και την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο κ. Λεονταρίτης συμφώνησε ότι η ευθύνη απέναντι στους πολίτες είναι μεγάλη και πρόσθεσε ότι η απόφασή του να είναι ξανά υποψήφιος με τον κ. Χατζημάρκο πηγάζει από τα όσα κατάφεραν μαζί, παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες που βρέθηκαν μπροστά τους τα τελευταία τρία χρόνια.

«Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει. Βάλαμε το πλοίο του Νοτίου Αιγαίου σε ένα ασφαλές λιμάνι και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, όσο μπορούμε» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων.
naxostimes.gr