Την εκ νέου  υποψηφιότητα του Δημήτρη Χαματζόγλου, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές,  ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.

Στη δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο, ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Κω – Νισύρου, ο Δημήτρης Χαματζόγλου αναφέρει:

«Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες,

Με αίσθημα ευθύνης αποφάσισα να θέσω ξανά υποψηφιότητα ως  Περιφερειακός Σύμβουλος στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαϊου 2019 , με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο», με επικεφαλής τον  Περιφερειάρχη  κ. Γιώργο Χατζημάρκο. Πρόκειται για έναν άνθρωπο τον οποίο γνωρίζω καλά, έναν άνθρωπο με τον οποίο συνδέομαι με ειλικρινή φιλία, έναν άνθρωπο αρχών, έναν ακέραιο χαρακτήρα.
Η υποψηφιότητα μου προέκυψε ως εσωτερική ανάγκη, να συνεχίσω το  έργο που ξεκίνησα πέντε χρόνια πριν την πρώτη μου εκλογή σαν περιφερειακός σύμβουλος, με γνώμονα πάντα το κοινό συμφέρον.
Είναι κοινή παραδοχή, ότι βρισκόμαστε σε μία πολύ κρίσιμη προεκλογική περίοδο για τον τόπο μας , ο οποίος παρόλο που τα τελευταία χρόνια έχει πληγεί από μεταναστευτικό και από φυσικές καταστροφές, εξακολουθεί να είναι πόλος έλξης τουριστών και να αποτελεί παγκόσμιο στολίδι . Προσωπικός μου στόχος είναι να συνεχίσω να προωθώ και να υπερασπίζομαι τα συμφέροντα του νησιού της Κω αλλά και της πανέμορφης Νισύρου .
Είναι σίγουρο ότι ο τόπος μας, έχοντας ως πλεονεκτήματα , την ιστορία του, τη γεωγραφική του θέση, το φυσικό του πλούτο και τους ανθρώπους του, αξίζει να πρωταγωνιστεί και να ανοίγει νέους δρόμους.
Τα πέντε προηγούμενα χρόνια καταφέραμε να επαναπροσδιορίσουμε και να αναβαθμίσουμε τον ρόλο του Επαρχείου μας. Δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει την μαχητικότητα της παράταξης μας,  όσον αφορά την διεκδίκηση βασικών αγαθών  και έργων όπως οι  υποδομές στην υγεία, το οδικό δίκτυο, τη θαλάσσια συγκοινωνία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, τον τουρισμό, το περιβάλλον, την ασφάλεια και άλλα. Πάμε μπροστά με αισιοδοξία και όρεξη για τη δεύτερη θητεία μας!

«Μπροστά, ακόμα πιο μπροστά να φτάσουμε στα ύψη
στο νέο τον αγώνα μας κανένας να μη λείψει»

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Δημήτρης Χαματζόγλου γεννήθηκε το 1978 στην Κω
Αποφοίτησε από το     1Ο Επαγγελματικό  Λύκειο Κω
Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο University of East London -BSc(Hons) in Civil Engineering
(Ε.Κ.Π.Α.-Εξειδίκευση ‘’Project Management and Risk”
Ε.Κ.Π.Α.- Εξειδίκευση «Μηχανικός Κατασκευών με Έμφαση στη Διαχείριση Ενέργειας»
University of Portsmouth – MSc in Civil Engineering and the Built Environment)

Μέλος στο (ICE ) Institution of Civil Engineers (Membership Number 60200043)
Μέλος στο (ΕΕΣΜ) Ελληνική Εταιρεία Συστημικών  Μελετών
Μιλά άριστα την αγγλική γλώσσα

Το 2014 εξελέγη Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» με επικεφαλής τον Γιώργο Χατζημάρκο

Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Περιφερειακού Φυτωρίου.
Αντιπρόεδρος του αθλητικού συλλόγου «ΦΙΛΙΝΟΣ» της Κω.
Μέλος του Πνευματικού Ομίλου Κώων ΦΙΛΗΤΑΣ
Μέλος του Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα Κω
Μέλος της Ένωσης  Ξενοδόχων Κω