Η ανεπάρκεια και η μέχρι τώρα αδιαφορία των υπευθύνων γράφει την πλέον ζοφερή ιστορία της Σαντορίνης των τελευταίων 50 χρόνων.

Ο Δήμαρχος πολιτικά ανεπαρκής, μακριά από τη φωτιά της μάχης, προφανώς ζώντας μια άλλη πραγματικότητα προσπαθεί να αποφύγει τις ευθύνες του, ταμπουρωμένος σε κάποια αλληλογραφία με Υπουργεία και άλλους φορείς.     Για να μην τον αδικούμε μπορεί να προσπαθεί ο άνθρωπος αλλά δεν μπορεί τα τόσο μεγάλα !!

Η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και ιδιαίτερα ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης και Έπαρχος Θήρας  Κος Λεονταρίτης, προσπαθεί να μεταβιβάσει τις ευθύνες από την ανυπαρξία του σε άλλους. Στην προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή και τους βουλευτές, στους οποίους πετάει το μπαλάκι της ευθύνης, με παράλληλη έκλυση να κρυφτεί το πρόβλημα κάτω από το χαλί για να μην εισπράξει ο συνδυασμός του εκλογικά την δυσαρέσκεια όχι μόνο των κατοίκων της Σαντορίνης, αλλά όλων των κατοίκων των νησιών των Κυκλάδων που διαπιστώνουν την απουσία τους και τον διακοσμητικό τους ρόλο που εξαντλείτε μόνο σε πολιτικάντικα λόγια και όχι σε έργα.

Οι βουλευτές του Νομού που μέχρι πριν λίγες μέρες ήταν ξένοι με το πρόβλημα,   και κατέβηκαν άρον – άρον στη Σαντορίνη για να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα, αποφεύγουν να δεσμευτούν για ότιδήποτε, μεταβιβάζουν τη λύση του προβλήματος σε…. κλιμάκια και ενώ ο κόσμος χάνεται  μιλούν για προσλήψεις που θα γίνουν, για την τιμή των καυσίμων, και για άλλα γνωστά, αλλά άλυτα από την κυβέρνησή τους προβλήματα.  Και οι μέρες περνούν και οι επισκέπτες πληθαίνουν, και για την ταμπακέρα κουβέντα.!!

Αποτέλεσμα μέχρι σήμερα ουδέν.!!!
Πλήρως επίκαιρο το Ευαγγέλιο της Μεγάλης Τρίτης ΄΄Όυέ υμίν Γραμματείς και Φαρισαίοι…….¨
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΙΛΑΣ
π. Νομάρχης Κυκλάδων
Υποψήφιος βουλευτής ΚΙΝΑΛ