Ο Γιάννης Βλασερός, Αναπλ. Γραμματέας του Τομέα Υγείας του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, στο πλαίσιο τετραήμερης ιδιωτικής και πολιτικής επίσκεψής του στη Σαντορίνη συναντήθηκε με το Δήμαρχο Θήρας, Αντώνη Σιγάλα, προκειμένου να συζητήσει και να ανταλλάξει απόψεις για τα φλέγοντα θέματα του νησιού…

«Με ιδιαίτερη χαρά συναντήθηκα με την νεοεκλεγείσα Τοπική Οργάνωση του ΠΑΣΟΚ -Κινήματος Αλλαγής και εκτός των άλλων αναζητήσαμε τρόπους άμεσης προσέγγισης με τον λαό της Σαντορινης και τα προβλήματα του.
Επισκέφθηκα σε ώρα εφημερίας το Νοσοκομείο της Σαντορίνης και ενημερώθηκα για τα προβλήματα του με κυρίαρχο το θέμα της υποστελέχωσης και μάλιστα σε βασικές ειδικότητες»
, ανέφερε ο κ. Βλασερός.

Ο κ. Βλασερός παρευρέθηκε σε δυο πολύ επιτυχημένες πολιτιστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Καμάρι και στα Φηρά από τον Σύλλογο Κρητών Σαντορίνης «το Αρκάδι».

Παράλληλα, έδωσε συνέντευξη στο ΤV Volcano όπου αναφέρθηκε σε θέματα που απασχολούν σήμερα τις Κυκλάδες και ιδιαίτερα το της Υγείας.

Το τετραήμερο της επίσκεψης του Γιάννη Βλασερού ολοκληρώθηκε, όπως αναφέρει, με ευχάριστες και γόνιμες επαφές με πολλούς φίλους και συναγωνιστές.