Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν στην Τοπική Οργάνωση Σαντορίνης, οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των τοπικών εκπροσώπων της Νέας Δημοκρατίας.

Ανοίγοντας τις πόρτες της στη βάση του κόμματος και σε μια ανοιχτή δημοκρατική διαδικασία, για να διαμορφώνουν οι ίδιοι πολίτες τη Νέα Δημοκρατία, η Νέα Δημοκρατία απέδειξε ακόμα μια φορά ότι είναι ένα σύγχρονο κόμμα, έτοιμο για τις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα, απέναντι στη χειρότερη και πιο επικίνδυνη κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ ο τόπος. Η μεγάλη συμμετοχή στο προσκλητήριο της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη, στον αγώνα συστράτευσης για την Ελλάδα που αξίζουμε, δημιουργεί νέα δεδομένα στον πολιτικό βίο και στέλνει το μήνυμα της νέας εποχής και της νίκης στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.


Εκφράζοντας τα συγχαρητήριά μου σε όλους τους συναγωνιστές που εξελέγησαν, καθώς και στο νέο Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κυκλάδων, θα ήθελα από την πλευρά μου να δηλώσω την ικανοποίησή μου και τις ευχαριστίες μου σε όλους τους εθελοντές που φρόντισαν για την αρτιότητα της εκλογικής διαδικασίας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την καρδιά μου, για τη μαζική συμμετοχή του κόσμου της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και για τη στήριξή της τοπικής κοινωνίας της Σαντορίνης και την επικαιροποίηση της εμπιστοσύνης σας στο πρόσωπό μου, που ανανεώνουν τη θητεία μου ως Προέδρου της ΔημΤο Θήρας. Μια μεγάλη τιμή και θέση ευθύνης, που υπόσχομαι να τιμήσω ΜΑΖΙ με την τοπική κοινωνία και τους πολίτες, ολοκληρώνοντας και συνεχίζοντας το έργο της τοπικής, που βρίσκεται πάντα κοντά στους πολίτες, με πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν τα τοπικά θέματα και αντιμετωπίζουν  τις μεγάλες προκλήσεις του νησιού μας.

ΜΑΖΙ θα προχωρήσουμε και πάλι, στο δρόμο για τις εθνικές εκλογές. Για την Ελλάδα που αξίζουμε. Γιατί η Νέα Δημοκρατία είναι και δική σου!

Ματθαίος Δαρζέντας
Πρόεδρος ΔημΤο Σαντορίνης