Αγαπητές φίλες και φίλοι,συναγωνιστές/στριες χθες 24 / 10 ,με τις εσωκομματικές εκλογές που διεξήχθησαν ανά την Ελλάδα ,έκλεισε ένας υπέροχος κύκλος 7 ολόκληρων ετών από το 2014,ανελλιπούς προσφοράς ,αγώνων ,όπου υπηρέρησα και προσέφερα στην μεγάλη κεντοδεξιά,νεοφιλελεύθερη ,πατριωτική παράταξή μας ,την παράταξη των μεγάλων Εθνικών ιστορικών στιγμών, απο διάφορες θέσεις του ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ μέλους της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Σύρου ,με αποκορύφωμα στην ύψιστη Τιμητική θέση που με εξέλεξαν του 3ου αιρετού Συνέδρου του νομού μας.
Λόγω εκλογοκού κωλύματος μου ,επειδή είμαι Πρόεδρος σε Ν.Π.Δ.Δ. ΔΕΝ γονόταν να τεθώ στην κρίση και στην εμπιστοσύνη των εκατοντάδων μελών του κόμματός μας σε επίπεδο νομού
Θέλω να σας διαβεβαιώσω ,ότι θα παραμείνω πιστός και απλός στρατιώτης του κόμματός μας και των κομματικών μας οργάνων.
Συγχαίρω όλους όσους έθεσαν υποψηφιότητα είτε εκλέχθηκαν είτε όχι
Σημασία ΔΕΝ έχει το αποτέλεσμα αλλά ο σκοπός!!!!
Και ο σκοπός όλων μας είτε κατέχουμε αιρετές θέσεις είτε όχι είναι πάνω απ’όλα η ΥΠΗΡΕΣΙΑ και η ΠΡΟΣΦΟΡΑ στην πατρίδα και στο κόμμα μας και η διατήρηση με κάθε τρόπο της ΕΝΟΤΗΤΑΣ!!!!
Μπροστά μας έχουμε πολύ σπουδαία αποστολή να διατηρηθεί στην 1η θέση και μάλιστα με ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ το κόμμα μας στην Κυβέρνηση!!!!
Κλείνοντας εκφράζω τα θερμά μου

συγχαρητήρια

σε όσες και όσους τιμήθηκαν με την ψήφο εμπιστοσύνης των μελών μας ,τους εύχομαι να είναι γεροί,δυνατοί και σιδεροκέφαλοι!!!!

Τέλος θέλω να συγχαρώ τους φίλους και συναγωνιστές Προέδρους ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΦΤΗΡΑΝΗΣ και Stathis Barbounis για την επανεκλογή τους για ακόμη μία θητεία και να τους ευχαριστήσω για αυτήν την άψογη και εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια και τους δηλώνω ότι τίθομαι στη διάθεση και στην υπηρεσία τους!!!!
Τέλος οφείλουμε να συγχαρούμε και τα παιδιά που αποτέλεσαν τις ΔΗΜ.ΕΦ.Ε. και την Ν.ΕΦ.Ε. για τις πολλές τους κοπιώδεις ώρες που εργάστηκαν αφιλοκερδώς,για να βγει αυτό το αποτέλεσμα.
Μου αρέσει!

Σχόλιο
Κοινοποίηση