Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 13:00, στην αίθουσα <<Προέδρου Γιάννη Νικ. Αλευρά>> (151), της Βουλής των Ελλήνων θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας με θέμα : Διαπιστώσεις, δράσεις και προτάσεις με στόχο την βελτίωση της οδικής ασφάλειας στα νησιά των Κυκλάδων.

 

Η περίπτωση της Σαντορίνης και της Μυκόνου

Κύριοι ομιλητές θα είναι :

Από την Σαντορίνη οι κύριοι Χαράλαμπος Δαρζέντας και Φουρναράκης Σωτήρης μέλη του συλλόγου Εθελοντών Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων(Ε.Π.Τ.Α) και συνεργάτες του συλλόγου μας.

Από την Μύκονο ο κύριος Κωνσταντίνος Κουκάς, Δήμαρχος Μυκόνου και η κυρία Άννα-Μαρία Ιωαννίδου συνεργάτης Δημάρχου.

Κίνητρο αυτής της επιτυχίας ήσαν οι συνεχείς προσπάθειες του συλλόγου ΕΠΤΑ της Σαντορίνης με την συνεργασία του συλλόγου μας.

Την διοργάνωση της συνεδρίασης επιμελήθηκε ο σύμβουλος μας και αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού και Πνευματικού Συλλόγου Καρτεράδου Παναγιά Γλυκογαλούσα Ρούσσο Σταύρο.

Ο σύλλογος μας εύχεται να βγουν αποτελέσματα τέτοια που θα μπορέσουν να μικρύνουν τον υπερβολικό δείκτη τροχαίων ατυχημάτων στα νησιά των Κυκλάδων και κατ’ επέκταση όλης της χώρας μας.

Οι συνεργασίες ομάδων με μόνο κριτήριο τον εθελοντισμό μπορούν να φέρουν μεγάλα αποτελέσματα Αγάπης Φροντίδας Ζωής στον τόπο μας.

Ο σύλλογος μας ευχαριστεί όλους τους συνεργάτες για αυτή την προσπάθεια και την συνέχιση της συνεργασίας μας με τον ίδιο ζήλο, χαμόγελο και την υγιή εξέλιξη.

 

             Με εκτίμηση

           Η    ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                      Η   ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΟΥΡΑΝΙΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ                                             ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ  ΣΤΥΛΙΑΝΗ     

                                                                                                                    ΜΑΡΙΑΝΝΑ