Μετά την ολοκλήρωση των τεσσάρων (4) σεμιναρίων του “KIDS SAVE LIVES (ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ)”, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, απευθύνει ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο εθελοντικό πρόγραμμα εκπαίδευσης «καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης» (ΚΑΡΠΑ).

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας (ΕΕΕΠΦ), με Διευθυντή τον κύριο Καπνόπουλο Χάρη και τον Ανθρωπιστικό Οργανισμό “KIDS SAVE LIVES (ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ)”, με διευθυντή τον κύριο Στεφανάκη Αναστάση.

Εκπαιδεύτηκαν τρία σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Σαντορίνης και ενήλικες πολίτες που παρακολούθησαν το πιστοποιημένο πρόγραμμα Ανανηπτών  του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης «BLS/ERC».

Συνολικά εκπαιδεύτηκαν περίπου 500 άτομα.

Το κόστος υλοποίησης του προγράμματος καλύφθηκε από τον Δήμο Θήρας, το Σύλλογο Στήριξης του Νοσοκομείου Θήρας και επιχειρηματίες του νησιού μας.

Απευθύνουμε θερμές ευχαριστίες στην ομάδα των εκπαιδευτών που κάλυψαν τα παραπάνω σεμινάρια και πιστοποιημένους εθελοντές εκπαιδευτές οι οποίοι υπερέβαλλαν εαυτούς για την εκπαίδευση των εκπαιδευομένων.

Συγκεκριμένα ευχαριστούμε τους :

Α) κύριο Στεφανάκη Αναστάση Διευθυντής σεμιναρίου και κύριο Καπνόπουλο Χάρη Διευθυντή οργάνωσης.

Β) τους εκπαιδευτές : Σταματοπούλου Λίλη, Αντωνοπούλου Γεωργία, Καλύβας Θεόδωρος, Αραγιάννης Δημήτριος, Σιγάλα Ευαγγελία, Ντάλας Δημήτριος, Τάγαρης Παναγιώτης.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΠΕΤΙΝΗ ΛΙΤΣΑ                                                         ΣΚΟΠΕΛΙΤΟΥ  ΜΙΝΑ