Συνεχείς, μη προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σημειώνονται τις τελευταίες μέρες στη Σαντορίνη, κυρίως τις βράδυνες ως τις πολύ πρωινές ώρες.
Οι διακοπές αυτές είναι στιγμιαίες, αλλά, αυτό είναι αρκετό για να αποσυντονιστούν τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις, να αποσυνδεθούν οι ασύρματες και ενσύρματες συσκευές, η σύνδεση στο ίντερνετ διακόπτεται και χρειάζεται μισή ώρα για να επανέλθει, ακριβές ηλεκτρικές συσκευές βγαίνουν από την πρίζα και μόλις επανέλθει το ρεύμα, ξαναδιακόπτεται και πάλι από την αρχή. Κανείς δεν μπορεί ούτε να δουλέψει, αλλά, ούτε και να παρακολουθήσει τηλεόραση!
Ειδικά σήμερα Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021, το φαινόμενο συνεχίζεται από το βραδάκι της περασμένης Δευτέρας ως αργά τη νύχτα και τις πρώτες πρωϊνές ώρες, σε τακτά χρονικά διαστήματα ! ! !
Νόμιζα ότι αυτή η αυξομείωση της τάσης αφορούσε μόνο τη Μέσα Πλατεία του Πύργου, τα φώτα της οποίας αναβοσβήνουν, αλλά, απ’ ότι φαίνεται, ταλαιπωρεί ολόκληρη τη Σαντορίνη και οι πολίτες προσπαθούν από το facebook να ανταλλάξουν απόψεις και να ενημερωθούν για το λόγο των διακοπών, αφού, όπως πάντα, δεν μπορούν να βρουν κάποιο υπεύθυνο. Προσωπικά προσπάθησα επανειλημμένα να καλέσω το 11500 αλλά, έχει αυτόματο τηλεφωνητή, πολύ ώρα αναμονή, χρέωση και η επικοινωνία κατέστη αδύνατη.
Όλα τα νοικοκυριά έχουν προβλήματα. Μετά από μία τέτοια διακοπή, η τηλεόραση της μητέρας μου έκλεισε και όταν το ρεύμα επανήλθε, δεν ξαναλειτούργησε.
Όλοι ξέρουμε ότι τα UPS και τα modem καίγονται συνέχεια.
Θα παρακαλούσαμε τα ΜΜΕ της Σαντορίνης να έρθουν σε επαφή με το τμήμα βλαβών του ΔΕΔΔΗΕ και να μας δώσουν απαντήσεις.
Πώς θα γίνει να καταχωρηθούν αυτές οι στιγμιαίες διακοπές στο τμήμα βλαβών?
Οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων τι κάνουν? Μήπως πρέπει να αρχίσουν μηνύσεις?
Τι θα γίνει επιτέλους όσον αφορά την πολύπαθη Μέσα Πλατεία του Πύργου ! ! ! Μόνο για να τοποθετεί αντιαισθητικές κολώνες Μέσης Τάσης μέσα στον πυρήνα του παραδοσιακού οικισμού είναι η ΔΕΔΔΗΕ στη Σαντορίνη?
Επιπροσθέτως θα ήθελα να θυμίσω ότι η αντιαισθητική τσιμεντένια κολώνα της φωτογραφίας ύψους 14 μέτρων τοποθετήθηκε την 1/4/2015 στη μέσα Πλατεία και, ενώ πρώην και νυν Δήμαρχοι υποσχέθηκαν υπογειοποίηση, έξι χρόνια μετά δεν έχει γίνει ούτε καν επίσημη αίτηση στους αρμόδιους, ώστε να επιτευχθεί η υπογειοποίηση με τη συνδρομή της ΔΕΔΔΗΕ που μπορεί να είναι της τάξης του 50%.
Υποτίθεται ότι θα είχαμε και καλύτερες υπηρεσίες αλλά, από τότε που τοποθετήθηκε όλη αυτή η σειρά κολόνων μέσα στο χωριό η κατάσταση στο δίκτυο γίνεται όλο και χειρότερη !

Απαντήσεις και Λύσεις Τώρα – Η κατάσταση είναι επιεικώς Απαράδεκτη ! ! !

Μπορεί να είναι εικόνα ουρανός και δρόμος