Η Θύελλα Καμαρίου έγινε η πρώτη ομάδα από τις Κυκλάδες που κέρδισε επαγγελματικό σύλλογο και φυσικά η πρώτη που θα αγωνιστεί στους ομίλους του Κυπέλλου, κι όπως ήταν λογικό ολόκληρες οι Κυκλάδες έδωσαν τα συγχαρητήριά τους!

Ιστορική μέρα ήταν η Κυριακή για το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο, την Σαντορίνη και φυσικά την Θύελλα Καμαρίου. Η ομάδα του νησιού, απέκλεισε τη Σπάρτη κι έκανε… περήφανες ολόκληρες τις Κυκλάδες που για πρώτη φορά στην ιστορία θα έχουν εκπρόσωπο στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όπως ήταν φυσικό λοιπόν, δεν θα μπορούσαν όλα τα σωματεία και φυσικά η ΕΠΣ Κυκλάδων να μην συγχαρούν την ομάδα του Κώστα Μιχάλη!

 

Αναλυτικά:

ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

«ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

ΘΥΕΛΛΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΝΩΝΕΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ

Με Τιμή

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ειρηναίος Φρέρης          Γεώργιος Παρούσης»

ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ

«Το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας μας αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί την Θύελλα Καμαρίου που έγραψε ακόμη μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου με την πρόκριση της στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας».

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ

«Ο Αστέρας Μαρμάρων εκφράζει τα συγχαρητήρια του στην Θύελλα Καμαρίου για την ιστορική πρόκριση στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας».

ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ

«Ο Παμμηλιακός συγχαίρει την Θύελλα Καμαρίου για την ιστορική πρόκριση στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Ευχόμαστε στο άμεσο μέλλον και άλλες ομάδες να ακολουθήσουν κοινή πορεία ώστε ο αθλητισμός μας να κάνει βήματα προόδου».

ΑΟ ΣΥΡΟΥ

«Σύσσωμος ο Α.Ο.ΣΥΡΟΥ , εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην νταμπλούχο ομάδα των Κυκλάδων “ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ”, για την ιστορική της νίκη – πρόκριση, επί της ομάδας της Β΄ Εθνικής “Π.Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗΣ” στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος 2018-2019.

Η συγκεκριμένη ιστορική νίκη (πρώτη νίκη ομάδας των Κυκλάδων επί επαγγελματικής ομάδας) , κάνει υπερήφανους όχι μόνο τον κόσμο της “ΘΥΕΛΛΑΣ ΚΑΜΑΡΙΟΥ” αλλά όλο τον νομό των Κυκλάδων και αποδεικνύει περίτρανα ότι το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο τα τελευταία ειδικά 4 χρόνια , έχει κάνει άλματα προόδου.

Όταν αγωνίζεσαι με ψυχή και καρδιά μπορείς να νικήσεις , όποιον αντίπαλο βρεθεί μπροστά σου και η “ ΘΥΕΛΛΑ” το αποδεικνύει αυτό περίτρανα!

Ελπίζουμε και ευχόμαστε αυτό το “ταξίδι στο όνειρο ” για την ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ , να μην τελειώσει ποτέ!!!

Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία , για την επόμενη φάση!

ΜΕ ΤΙΜΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΥΡΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΡΑΟΥΖΑΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ»

A.O. MYKONOY

«Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο, ο προπονητής, το τεχνικό επιτελείο και όλοι οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Μυκόνου, συγχαίρουμε την Θύελλα Καμαρίου για την ιστορική πρόκριση στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας».

Πηγή: http://www.gazzetta.gr