Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα δώσει και πάλι το παρόν στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό μαγειρικής για νέους σεφ, ηλικίας από 18 έως 26 ετών. Η μέχρι σήμερα παρουσία της στον ετήσιο αυτό διαγωνισμό έχει αποφέρει δύο χρυσά μετάλλια, το 2016 με τον Σταμάτη Μισομικέ στη Βαρκελώνη στην Ισπανία και την Ειρήνη Γεωργουδιού στη Ρόδο κι ένα αργυρό με τον Αντώνη Δημοβασίλη στο Γκάλγουεϊ στην Ιρλανδία, γεγονός που αναδεικνύει τις μεγάλες γαστρονομικές δυνατότητες των νησιών μας. Αναμφίβολα η γαστρονομία παίζει κυρίαρχο ρόλο στην προσέλκυση τουριστών υψηλής ποιότητας, γι αυτό και η Περιφέρεια δίνει έμφαση στην πολυδιαφημισμένη αυτή εκδήλωση με οργανωμένη παρουσία.
Διαβάστε επίσης
28 Δεκεμβρίου, 2025
Γ.Χατζημάρκος: Επενδύουμε έμπρακτα στο μέλλον των παιδιών μας και στηρίζουμε ουσιαστικά τη δημόσια εκπαίδευση στα νησιά μας
22 Δεκεμβρίου, 2025
Υπερψηφίστηκε η Λίτσα Πετίνη στις εκλογές του Συλλόγου στήριξης του Νοσοκομείου μας-τα αποτελέσματα.
18 Δεκεμβρίου, 2025
Συνεργασία ΕΟΤ – MICHELIN: Η ελληνική γαστρονομία στο διεθνές προσκήνιο με τη Σαντορίνη στον Οδηγό MICHELIN 2026
17 Δεκεμβρίου, 2025
Συμμετοχή Δημάρχου Θήρας στην κινητοποίηση της ΚΕΔΕ έξω από τη Βουλή των Ελλήνων
15 Δεκεμβρίου, 2025
Ο Α.Χάλαρης για το ειδικό Πολεοδομικό σχέδιο: Να μην γίνονται συζητήσεις για εμάς χωρίς εμάς πίσω από κλειστές πόρτες Υπουργείων.
10 Δεκεμβρίου, 2025

