Συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν σήμερα τον αγαπημένο τους Ντίνο Σπυρόπουλο που έπεσε θύμα δυστυχήματος στη Σαντορίνη, τη νύχτα της περασμένης Κυριακής.

Η κηδεία γίνεται στις 5.30 μμ από τον ιερό ναό του Αγίου Διονυσίου, στη γειτονιά που αποτέλεσε έδρα και ορμητήριο της οικογένειας του άτυχου πατρινού για τουλάχιστον έναν αιώνα.

Ο Ντίνος Σπυρόπουλος έφυγε από τη ζωή μόλις στα 41 του, προδομένος από έναν άτυχο χειρισμό της μοτοσυκλέτας του, ενώ επέστρεφε στο σπίτι όπου έμενε στο νησί, εγκατεστημένος τον τελευταίο καιρό για επαγγελματικούς λόγους.

Στην Πάτρα έγινε ιδιαίτερα γνωστός και πολύ δημοφιλής ήδη από τη νεότητά του, ως πρόσκοπος, και αργότερα ως επαγγελματίας, ιδιοκτήτης της θρυλικής «Παλιάς Ταβέρνας» στη Φαβιέρου, την οποία είχε ιδρύσει ο συνονόματος παππούς του πριν 101 χρόνια, το 1923, στο ίδιο ακριβώς σημείο.

Ο Ντίνος, μέλος οικογένειας με ιδιαίτερη αναγνωρισιμότητα στην πόλη, απέκτησε μεγάλο κύκλο προσωπικών φίλων, χάρη στην προσωπικότητά του και το καλοκάγαθο του χαρακτήρα του.
Η τύχη όμως δεν φάνηκε γενναιόδωρη μαζί του. Η ταφή θα γίνει στον Αγιο Δημήτριο Μποζαϊτίκων.