Μεγάλη προσέλευση φίλων του κρασιού γνώρισε και στο φετινό Οινόραμα το περίπτερο της Santo Wines , με το ενδιαφέρον να εκδηλώνεται τόσο για τις γνωστές όσο και για τις νέες ετικέτες.

 

Πολλοί από τους επισκέπτες ,  γνωρίζοντας την ξεχωριστή ποιότητα του Σαντορινιού κρασιού και την διεθνή φήμη που απολαμβάνει, πέρα από την δοκιμή ήθελαν και μια βαθύτερη γνώση για τα γνωρίσματα κάθε ετικέτας με την ” ομάδα”  της Santo Wines  να ανταποκρίνεται δίνοντας χρήσιμες πληροφορίες για τα ποικιλιακά χαρακτηριστικά και την διαδικασία οινοποίησης.

 

Το “παρόν” στο Οινόραμα έδωσε και ο πρόεδρος της Santo Wines Μάρκος Καφούρος, που παρέστη επίσης και στην τελετή βράβευσης του 23ου Διαγωνισμού  Οίνων και Αποσταγμάτων, όπου, όπως είναι γνωστό, η Ένωση Συνεταιρισμών

Θηραϊκών Προϊόντων απέσπασε 10 βραβεία, εκ των οποίων 3 χρυσά.

 

Σε δηλώσεις του ο κ. Καφούρος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την  βράβευση, επισημαίνοντας ότι η παραγωγή υψηλής ποιότητας κρασιών είναι μια αμετακίνητη σταθερά στην λειτουργία της Santo Wines που αντανακλά τον σεβασμό στην μακρά αμπελοοινική παράδοση της Σαντορίνης.

 

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, όρθια άτομα και κείμενο που λέει "ORARAA 23ος Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου & Αποσταγμάτων λονίκης TRIX ALPA న selloplast BES BEST SWEET CATEGORY WINE GOLD '” MEDAL C 1 GOLD MEDAL www.tiwc.gr"

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα και όρθια άτομα

 

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, όρθια άτομα και εσωτερικός χώρος