Ενημερώνουμε τους τηλεθεατές μας ότι το κανάλι της Σαντορίνης και των Κυκλάδων, στην προσπάθειά του να παρουσιάσει όσο περισσότερους υποψήφιους γίνεται, στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές , από την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου θα μεταδίδει τις παρακάτω εκπομπές:
1. Καθημερινά 09:00-09:20 με την Γεωργία Δίελα (ραδιοτηλεοπτική εκπομπή με ιντερνετική ζωντανή κάλυψη)
2. Καθημερινά 11:00-12:00 Ενημερωτικός Περίπλους Με τον Δημήτρη Πράσσο (ραδιοτηλεοπτική εκπομπή με ιντερνετική ζωντανή κάλυψη).
3.Μεσημβρινό ενημερωτικό Μαγκαζίνο ραδιοτηλεοπτική εκπομπή.
4. Εκλογές με την Μαρία Πρασίνου 16:00-17:00  (καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή).
5. Εκλογές με την Τατιάνα Σαβίδου 17:00-18:00 (τηλεοπτική εκπομπή.

Επίσης καθιερώνουμε για την περίοδο των εκλογών καθημερινή ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή (20:30-10:00) με τίτλο Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές 2023.

Το κανάλι μας είναι σε στενή επικοινωνία με τα γραφεία τύπου των Δημοτικών και Περιφερειακών παρατάξεων και ελπίζουμε η προσπάθειά μας να προβληθούν πρόσωπα και θέσεις των υποψηφίων στους συμπολίτες μας που δεν έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για την ενημέρωσή τους.
Σημειώνουμε ότι από το κανάλι μας θα μεταδίδονται και συνεντεύξεις υποψηφίων από όλα τα Κυκλαδονήσια.

Τέλος ανακοινώνουμε ότι από την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου το κανάλι μας θα μεταδίδεται
24ώρες διαδικτυακά προκειμένου να μπορούν να το παρακολουθούν οι ξενιτεμένοι συμπολίτες μας στην παρακάτω διεύθυνση:  https://hls.dos.gr/volcanotv/

Εντολή της ιδιοκτησίας του σταθμού μας είναι να παρουσιαστούν οι εκλογές και οι υποψήφιοι με αντικειμενικό και ανιδιοτελή τρόπο.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και ευχόμαστε σε όλους τους υποψήφιους καλή επιτυχία.