Στην Αθήνα θα βρίσκεται το μεσημέρι της Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου, η ομάδα του Α.Ο. Θήρας , που στα πρώτα φετινά εκτός έδρας φετινά φιλικά στο Μαρκόπουλο φιλοδοξεί να δώσει συνέχεια στις επιτυχημένες εμφανίσεις και τα τεστ προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν της Volleyleague γυναικών 2021-2022.
Η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου, θα συμμετάσχει από σήμερα στον β’ όμιλο του τουρνουά που διοργανώνουν από 23-26 Σεπτεμβρίου 2021, ο Αθλητικός Όμιλος Μαρκοπούλου σε συνεργασία με τον Ηλυσιακό Α.Ο , με τη συμμετοχή ακόμη των Α.Ο. Μαρκόπουλου και Φ.Ο. Βριλησσίων.
Ο α’ όμιλος που θα διεξαχθεί στο Κλειστό γυμναστήριο «Αντώνης Φώτσης» απαρτίζεται από Α.Ο. Αιγάλεω, Α.Σ.Π. Θέτις, Ηλυσιακός Α.Ο.
Τα δύο φιλικά τουρνουά έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού (23-30 Σεπτεμβρίου) υπό την αιγίδα του BeActive της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
Πρώτος αντίπαλος του Α.Ο. Θήρας στο πλαίσιο της πρεμιέρας του Β’ ομίλου, θα είναι την Παρασκευή 24/9, στις 18.00, στο Κλειστό Μαρκοπούλου, η «οικοδέσποινα» ομάδα των Μεσογείων, που σήμερα ανοίγει την αυλαία του τουρνουά με αντίπαλο τον Φ.Ο. Βριλησσίων.
«Συνεχίζουμε να τεστάρουμε την ομάδα σε επίπεδο φυσικής κατάστασης με τη συμμετοχή μας σε ένα σημαντικό τουρνουά. Είναι ευκαιρία για μας, παρά τις απουσίες των ξένων μας, να παίξουμε κι άλλα παιχνίδια, να το ευχαριστηθούν τα κορίτσια και ασφαλώς θέλουμε να κερδίσουμε το τουρνουά» δήλωσε ο τεχνικός του Α.Ο. Θήρας, Κώστας Παπαδόπουλος.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων του Β’ ομίλου
Β’ ΟΜΙΛΟΣ: (Κλειστό γυμναστήριο Μαρκόπουλου): Α.Ο. Μαρκόπουλου, Φ.Ο. Βριλησσίων, Α.Ο. Θήρας.
Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου
18.00: Α.Ο. Μαρκοπούλου – Φ.Ο. Βριλησσίων 3-0 σετ
Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου
18.00: Α.Ο. Μαρκοπούλου – Α.Ο. Θήρας
Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου
18.00: Α.Ο. Θήρας – Φ.Ο. Βριλησσίων
Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου -Στο κλειστό γυμναστήριο Μαρκόπουλου θα γίνει συνάντηση των δύο ομίλων για θέσεις κατάταξης (Α1-Β1, Α2-Β2, Α3-Β3)