Πριν πεθάνετε να επισκεφτείτε την Σαντορίνη: Το Time προτείνει στους αναγνώστες του να επισκεφτούν την Σαντορίνη πριν… πεθάνουν!!!

Είναι πλέον συνηθισμένο φαινόμενο το να βρίσκεται η Ελλάδα σε όλα τα «must see» αφιερώματα των μεγαλύτερων περιοδικών και εφημερίδων του κόσμου.

Έτσι δεν προκαλεί έκπληξη που και το πασίγνωστο περιοδικό «Time» αναφέρθηκε στις ομορφιές της χώρας μας.

Σε ένα ταξιδιωτικό αφιέρωμα με τίτλο «Τα μέρη που πρέπει οπωσδήποτε να δείτε στη ζωή σας», στην κορυφαία θέση βρίσκεται η Σαντορίνη: «Εάν υπάρχει ένα μέρος στον κόσμο που θα τα… έβγαζε πέρα μόνο και μόνο από την ομορφιά του, θα ήταν αυτό το νησί της Ελλάδας» λέει χαρακτηριστικά το περιοδικό στο αφιέρωμα του και σημειώνει:

“Λευκές σπηλιές που έχουν γίνει πολυτελή δωμάτια, περιτριγυρισμένα από μπλε και άσπρες εκκλησίες που φτάνουν μέχρι τα χαλάσματα του κρατήρα του αρχαίου ηφαιστείου. Το ηλιοβασίλεμα η θάλασσα βάφεται με μια ροζ λάμψη.

Απίστευτο κρασί, παραλίες με μαύρη άμμο και αρχαιολογικοί χώροι, όπως το Ακρωτήρι που ονομάζεται και «Μινωική Πομπηία».

Μπορείτε να μείνετε στην Οία, σε ξενοδοχεία με σπηλιές 300 ετών ή στα Φηρά βλέποντας τα ηφαιστειακά νησιά Νέα Καμένη και Παλαιά Καμένη.

Να δοκιμάσετε σαγανάκι με μαρμελάδα και οπωσδήποτε το τοπικό κρασί”.

Πέρα από την Σαντορίνη το περιοδικό προτείνει από την Ευρώπη την Ιρλανδία και την Λίμνη Κόμο στην Ιταλία και την Αγία Πετρούπολη ενώ επίσης προτείνει την Αίγυπτο, το Τόκυο, το Μαρακές, το Μπουτάν, το Μπαλί, τη Νάπα, την Ανταρκτική και τη Νέα Ζηλανδία.

Πηγή: https://www.cretadrive.gr