Κύριο Χατζημάρκο – Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου
Κύριο Λεονταρίτη – Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κλειστό Γυμναστήριο Σαντορίνης 29-11-2018. Πριν την έναρξη του αγώνα του ΑΟ Θήρας για το Challenge Cup

Όπως έχω διαπιστώσει κατά καιρούς, η περιφέρεια χρηματοδοτεί ανακαινίσεις , επισκευές ακόμα και κατασκευές αθλητικών χώρων.

Χαίρομαι  κύριοι κάθε φορά που διαπιστώνω ότι η περιφέρεια στηρίζει τον Αθλητισμό και τη νεολαία μας.

Ο λόγος όμως που σήμερα απευθύνομαι δημόσια σε σας δεν είναι για να σας συγχαρώ αλλά για να ζητήσω την παρέμβασή σας, προκειμένου να επισκευαστούν ορισμένοι αθλητικοί χώροι στη Σαντορίνη που όπως φαίνεται ο Δήμος Θήρας έχει εγκαταλείψει.

Και αναφέρω συγκεκριμένα παραδείγματα:
Την ώρα που κι εσείς κι εμείς περιμέναμε να παρακολουθήσουμε τον αγώνα Βόλεϊ μιας ομάδας της Περιφέρειας μας που εκπροσωπεί τη χώρα σε έναν Ευρωπαϊκό θεσμό, άρχισε να βρέχει και το Κλειστό Γυμναστήριο, έργο της Περιφέρειας που δυστυχώς παραχωρήθηκε στο Δήμο, άρχισε να στάζει με ότι αυτό συνεπάγεται.

Δημοτικό Γήπεδο Φηρών 9-12-2018. Ο αγώνας για την Γ’ Εθνική κατηγορία “καταγράφεται” μέσα από τη φυσούνα που στάζει 

Δηλαδή ειρωνικά σχόλια από την Τσέχικη ομάδα και κίνδυνο να αναβληθεί ο Ευρωπαϊκός αυτός αγώνας. ( Ευτυχώς οι παρακλήσεις μας έπιασαν τόπο, σταμάτησε η βροχή και ο αγώνας έγινε κανονικά).

Τα ποδοσφαιρικά γήπεδα στο νησί είναι σε άθλια κατάσταση.
Κανένα δεν διαθέτει έστω και υποτυπώδεις εγκαταστάσεις για τα ΜΜΕ , με αποτέλεσμα κάθε φορά που πιάνει μια βροχή να αναβάλλεται η μετάδοση αγώνων που περιμένουν με αγωνία να δουν οι κάτοικοι όλης της Περιφέρειας.

Οι τουαλέτες βρώμικες και ασυντήρητες, οι αγωνιστικοί χώροι και ο φωτισμός σε απαράδεκτη κατάσταση.
Το ΔΑΠΠΟΣ που έχει και την σχετική ευθύνη δηλώνει αδυναμία παρέμβασης λόγω όπως λέει διαδικασιών, ο Δήμος αδιαφορεί και η κατάσταση γίνεται χειρότερη κάθε μέρα.
Για το λόγο αυτό  και επειδή γνωρίζω την ευαισθησία σας στον τομέα του Αθλητισμού θα ήθελα να σας παρακαλέσω να παρέμβετε.

Είναι κρίμα τα γήπεδά μας στη Σαντορίνη να παρουσιάζουν αυτή την εικόνα και είναι κρίμα η νεολαία μας  να λοιδορεί τους τοπικούς άρχοντες για αυτή τη κατάσταση.

Παναγιώτης Μυτιληναίος