Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης σας ενημερώνει πως στα πλαίσια της υποστήριξης και ανάπτυξης της πνευματικής αγωγής των κάτοικων της Σαντορίνης οργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ομάδες  χαλάρωσης  για μαμάδες με την ονομασία «Relax Mammy».

Πρόκειται για ομάδες γυναικών που σκοπό έχουν την υποστήριξη, την συνειδητοποίηση και την ενημέρωση σε θέματα επικοινωνίας, σχέσεων, συναισθημάτων και ανατροφής. Τα θέματα αυτά προσεγγίζονται  μέσα από διαφόρους οδούς όπως συζήτηση, βιωματικές ασκήσεις, παίξιμο ρόλων, κ.α, υπό την καθοδήγηση της συμβούλου ψυχικής υγείας Γωγώ Αγιαννιωτάκη. Προϋπόθεση συμμετοχής στην ομάδα είναι η δέσμευση της εχεμύθειας και η τακτική παρακολούθηση των δέκα εβδομαδιαίων συναντήσεων από Γενάρη μέχρι και Απρίλιο.

Να σημειωθεί ότι το «Relax Mammy» δεν είναι ψυχοθεραπευτική, θεραπευτική ή διαγνωστική ομάδα και δεν ασχολείται με ψυχοπαθολογικά ζητήματα, ενώ δεν έχει καμία σχέση με γυμναστική, γιόγκα ή διαλογισμό.

Τα μαθήματα είναι δωρεάν και θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 28 Γενάρη 2019. Επίσης, θα δημιουργηθούν δύο τμήματα με μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων ανά ομάδα τα δώδεκα (12) άτομα και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Αναλυτικά τα τμήματα που θα δημιουργηθούν είναι τα εξής:

Relax Mammy           Δευτέρα                                              18:45-19:45

Ή

Relax Mammy           Πέμπτη                                               10:30-11:30   

 

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνήσουν με την σύμβουλο ψυχικής υγείας  κ. Αγιαννιωτάκη Γωγώ στο τηλέφωνο 695 181 7881.

 

 

 

Ο Πρόεδρος

 

Τζούρος Ελευθέριος