Διπλή κυβερνητική παρέμβαση για τον σερβιτόρο που παρέδιδε κολυμπώντας παραγγελία στη Ρόδο

Γεωργιάδης: Η επιθεώρηση εργασίας διενεργεί ήδη έλεγχο – Βαρβιτσιώτης: Το Λιμενικό θα εξετάσει κατά πόσο είναι νόμιμη η κατάσκευη – Το βίντεο με τον σερβιτόρο προκάλεσε οργή

servitoros-m

Την άμεση παρέμβαση δυο υπουργείων προκάλεσε το βίντεο που εμφανίζει νεαρό σερβιτόρο να αγωνίζεται να παραδώσει παραγγελίες σε beach bar της Ρόδου κολυμπώντας.

Σε ανάρτηση του ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης, τονίζει ότι κινήθηκαν άμεσα οι προβλέπομενες διαδικασίες και ήδη κλιμάκιο της τοπικής υπηρεσίας της Επιθέωρησης Εργασίας διενεργεί έλεγχο.

gevrgiadis

Την ίδια ώρα, ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, σε δήλωση του σημειώνει ότι δόθηκε εντολή στο Λιμενικό Σώμα να προβεί σε έλεγχο της επιχείρησης για την νομιμότητα κατασκευών μέσα στην θάλασσα.

varvi

Το βίντεο και η πρώτη αντίδραση Γεωργιάδη 
Οργή προκαλεί βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα social media και δείχνει έναν σερβιτόρο σε γνωστό beach bar της Ρόδου να παραδίδει παραγγελία σχεδόν… κολυμπώντας!

Όπως φαίνεται, ο σερβιτόρος κρατώντας τον δίσκο με τα φαγητά μπαίνει στη θάλασσα, με το νερό να φτάνει λίγο πιο κάτω από  τον λαιμό για να παραδώσει την παραγγελία στους πελάτες, οι οποίοι βρίσκονται πάνω σε ξύλινη πλατφόρμα.

Για το συγκεκριμένο περιστατικό υπήρξε παρέμβαση του υπουργού Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ανέφερε σε tweet του ότι «θα υπάρξουν οι αναγκαίοι έλεγχοι».

«Για το σχετικό περιστατικό έγινε ήδη επικοινωνία μου με τον ΣΕΠΕ και θα υπάρξουν οι αναγκαίοι έλεγχοι», έγραψε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.