1Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.4-4-2013 Στην πιο κρίσιμη φάση του το Νέο Νοσοκομείο της Σαντορίνης

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΔΑΠΠΟΣ για το νέο νοσοκομείο Σαντορίνης. Κατά την διάρκεια της σύσκεψης ο γνωστός Ακαδημαϊκός καθηγητής συμπατριώτης μας κ. Χαράλαμπος Ρούσσος ενημέρωσε τους εκπροσώπους του νησιού.

14-4-2013 FINNAL 4 ΣΤΟ ΔΑΠΠΟΣ .Η Σαντορίνη  διαφημίστηκε  σε εκατοντάδες μέσα ενημέρωσης. Και δεν χρειάστηκαν Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.ούτε συνέδρια, ούτε χρηματοδοτήσεις με χιλιάδες ευρώ , ούτε στράτευση δήθεν ειδικών στις δημόσιες σχέσεις που ψάχνουν ευκαιρίες για να τα οικονομήσουν. Το μόνο που χρειάστηκε ήταν το μεράκι και η αγάπη για τον τόπο μας.
Έχουμε πολλούς λόγους να χαμογελάμε …. Είπε μετά το τέλος ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βόλεϊ…
Πράγματι… έχουμε πολλούς λόγους να χαμογελάμε….
Ο πιο βασικός λόγος όμως για να χαμογελάμε είναι πως όταν είμαστε ενωμένοι και βάζουμε κάποιους στόχους μπορούμε να μεγαλουργήσουμε σαν νησί.
Εάν μέσα σε αυτούς τους στόχους όμως έχει κυρίαρχο ρόλο η νεολαία μας.
Γιαυτό εσείς οι κρατούντες αφήστε τα μεγάλα λόγια και δώστε λόγο και δουλειά στην νεολαία της Σαντορίνης…..

Το αξίζει… και το απέδειξε το Σάββατο για άλλη μια φορά….

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.4-4-2015 Με τους κυκλοφοριακούς κόμβους του Πύργου, του Καμαρίου και του Εμπορείου ασχολήθηκε την  14 Απριλίου 2015 η εκπομπή ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ.

Προσκεκλημένος ηταν  ο γνωστός πρώην Προϊστάμενος της τροχαίας κ. Αλεφραγκής .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.14-4-2019 ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ Χορευτικό Σχήμα Σαντορίνης-Σταματίνας Ξιάρχου. Σήμερα όμως κατάφερα να τους δω και πραγματικά τους καμάρωσα. Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο και πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, τους μουσικούς αλλά κυρίως στην δασκάλα των χορευτικών την κυρία Σταματίνα Ξιάρχου! Με τα τόσα χρόνια πορείας σας και έχοντας διδάξει χιλιάδες παιδιά της Σαντορίνης, μας κάνετε να αισθανόμαστε περήφανους γιατί τιμάτε και προβάλετε τις παραδόσεις του νησιού μας σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.