Μετά την ολοκλήρωση των παραστάσεων   << ολόκληρος ο Σαίξπηρ σε 1 ώρα>>, από την  θεατρική  ομάδα  <<…σαν όνειρο>> , αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω με όλο αυτόν τον κόσμο, με όλους τους θεατές και να εκφράσω το πιο μεγάλο κι ειλικρινές ευχαριστώ μου !!

 

Ευχαριστώ  για την προσέλευση και την ένθερμη θέαση της παράστασης!! Το κοινό δε σταμάτησε να χειροκροτάει και να γελάει αβίαστα με κάθε κίνηση ή ατάκα των παιδιών. Παρασύρθηκε με  άνεση  από τον παλμό των εφήβων ηθοποιών. Οι θεατές εισέπραξαν άμεσα τον αδιάκοπο ρυθμό της παράστασης και παρακολούθησαν καθηλωτικά  με αμέριστο ενδιαφέρον τη συλλογική προσπάθεια των παιδιών. Επιπλέον, συνέβαλλαν με απόλυτο σεβασμό στην εύρυθμη και συγκεντρωμένη απόδοση του έργου.

Θέατρο χωρίς σκηνικά, φώτα, κουστούμια, κείμενο, μπορεί να γίνει, όχι όμως χωρίς ηθοποιούς και κοινό !!

Συνεπώς, ευχαριστούμε όλους όσους παρεβρεθησαν στις 3 παραστάσεις μας, καθώς κι όλους τους αρμόδιους φορείς που συνέβαλλαν στην πραγματοποιηση τους!  Τέλος,  ευχαριστώ θερμά τα  παιδιά της θεατρικής ομάδας  <<.. σαν όνειρο>>,  για την προσπάθεια, την αφοσίωση  και τη δημιουργική κατάθεση ψυχής  στα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού! 

 

Με εκτίμηση 

Μαριλού Παπαθέου ( Εκπαιδευτικός Γυμνασίου Μεσαριάς)