Σύνταξη: tourismtoday.gr

Το καλοκαίρι πλησιάζει και η ζήτηση ιδιωτικών αεροσκαφών για ταξίδια αναμένεται να συνεχίσει να αυξάνεται κατά τους επόμενους μήνες.

Η εταιρεία ιδιωτικών τζετ Welojets με έδρα την Ισπανία αποκαλύπτει τους κορυφαίους προορισμούς στην Μεσόγειο για αποδράσεις με ιδιωτικό τζετ το καλοκαίρι του 2022.

Δύο νησιά του Αιγαίου στους κορυφαίοι προορισμούς για ταξίδια με ιδιωτικό τζετ το 2022

Ανάμεσα τους βρίσκονται και δύο ελληνικά νησιά. Η Μύκονος και η Σαντορίνη.
Όπως επισημαίνει η Welojets τα δύο νησιά του Αιγαίου είναι μαγνήτης για ταξίδια με ιδιωτικό τζετ.
Πολλοί ξένοι τουρίστες από την Αθήνα επιλέγουν να τα επισκεφθούν με τζετ, λόγω της εγγύτητας τους από την πρωτεύουσα (ελάχιστου χρόνου πτήσης).

Άλλος προορισμός είναι η Ακτή Αμάλφι στην Ιταλία. Στα συν του προορισμού -πέρα από το τοπίο και το πολιτισμό- είναι και το αεροδρόμιο Salerno Costa d’Amalfi, που δίνει τη δυνατότητα στα αεροσκάφη να αποφεύγουν το γεμάτο κόσμο Διεθνές Αεροδρόμιο της Νάπολης.

Στους κορυφαίους προορισμούς στην Μεσόγειο, συγκαταλέγονται και οι Βαλεαρίδες Νήσοι. Δύο από τα τρία κορυφαία αεροδρόμια ιδιωτικών τζετ στην Ισπανία βρίσκονται εκεί.
Η Πάλμα ντε Μαγιόρκα ηγείται της λίστας ενώ η Ίμπιζα έρχεται στην τρίτη θέση. Και οι δύο τοποθεσίες φημίζονται -πέρα από τη νυχτερινή ζωή, την πολυτελή φιλοξενία, τις παραλίες- και για τη συνδεσιμότητα με ιδιωτικό τζετ.