Σύμφωνα με το www.clickatlife.gr Το παγκοσμίως δημοφιλές κυκλαδίτικο νησί αποτελεί ιδανικό προορισμό κάθε καλοκαίρι και το κοινό της Ολλανδίας φέτος ετοιμάζεται να το γνωρίσει καλύτερα.

Όσοι τουρίστες του εξωτερικού σκέφτονται Ελλάδα για το καλοκαίρι, ένα πέρασμα από τη Σαντορίνη σίγουρα δεν λείπει από τα σχέδιά τους. Κι απ’ ό,τι φαίνεται, το εκτενές αφιέρωμα που πραγματοποιήθηκε με δημιουργία του πλέον έγκυρου ολλανδικού, ταξιδιωτικού μέσου griekenland.net, που δημοσιεύθηκε στην τοπική γλώσσα https://santorini.nl, θα προκαλέσει το ενδιαφέρον ακόμη περισσότερων ολλανδών ταξιδιωτών που ψάχνουν τον προορισμό του φετινού καλοκαιριού.

Το αφιέρωμα στην ουσία, είναι ταξιδιωτικός οδηγός που ενημερώνει το κοινό της Ολλανδίας για τα ενδιαφέροντα σημεία του νησιού με δυνατότητα ανάλυσης για κάθε περίπτωση, εφόσον ο αναγνώστης κάνει κλίκ στη συγκεκριμένη αναφορά. Μεταξύ τους βρίσκουμε τη Μαύρη Παραλία, την Κόκκινη Παραλία, την Οία, τον Πύργο, το Ημεροβίγλι, το Καμάρι, ενώ γίνεται και ειδική αναφορά στο κρασί της.

Ο οδηγός-αφιέρωμα συνοδεύεται και από δημοσίευμα στο ταξιδιωτικό Μέσο Ενημέρωσης https://griekenland.net/griekse-eilanden/santorini/ και απ’ ό,τι φαίνεται, οι Ολλανδοί ήδη σχεδιάζουν… επέλαση.