Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης και ο αθλητικός σύλλογος «K – Team» του δάσκαλου Αρτέμη Καραμολέγκου σε συνεργασία με την παγκόσμια ομοσπονδία Kickboxing WKF και τον πρόεδρό της Γιώργο Περγιάλη διοργάνωσαν με επιτυχία το «WKF Santorini Cup 4» με την επωνυμία για φέτος «Santorini vs Challenger» το περασμένο Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018 στο Κλειστό Γυμναστήριο, το οποίο γέμισε από φίλους των πολεμικών τεχνών.

Την παράσταση έκλεψαν οι juniors αθλητές του τοπικού συλλόγου «Κ-Team» Αδαμίδης Βασίλης , Πιτσικάλη Σταυρούλα , Κατσιφής Διαμάντης , Πούτσι Αλέξης και η μικρή Αρίαδνη που σημείωσαν πέντε ισάριθμες νίκες στις αναμετρήσεις «Σαντορίνη vs Μακρυνεία».

Στις πέντε δυνατές αναμετρήσεις που ακολούθησαν είχαμε τις νίκες των Σαντορινιών αθλητών Οδυσσέα Γιούκα απέναντι στον Πειραιώτη Γιώργο Μπινιάρη και της Εύης Πρέκα απέναντι στην Γιαννιώτισσα Ζαχαρούλα Τασιούλα.

Τις δύο ζώνες του ετήσιου θεσμού «Santorini Champion» κατέκτησαν στις γυναίκες η Αθηναία Αλεξάνδρα Δέδε με νίκη απέναντι στην Μαρία Δανέζη και στους άνδρες ο Ανδρέας Σοφιανός από την Ηλεία απέναντι στον Απόστολο Λέντζα.

Στην μονομαχία των γιγάντων και της βαριάς κατηγορίας για την ζώνη του πρωταθλητή Ελλάδας της WKF επικράτησε ο φετινός πρωταθλητής Ευρώπης Δημήτρης Μάλιαρης από την Ηλεία με αντίπαλο τον Λαρισαίο Μιχάλη Καραμουσκέτα.