Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης και ο αθλητικός σύλλογος «K – Team» του δάσκαλου Αρτέμη Καραμολέγκου σε συνεργασία με την παγκόσμια ομοσπονδία Kickboxing WKF και τον πρόεδρό της Γιώργο Περγιάλη διοργανώνουν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τους επίλεκτους αγώνες «WKF Santorini Cup 4» με την επωνυμία φέτος «Santorini vs Challenger» και σας προσκαλούν το Σάββατο 13 Οκτωβρίου στις 19:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο.

Οι Σαντορινιοί juniors αθλητές θα αγωνιστούν με αντίστοιχους ηλικιακά αθλητές από την Μακρυνεία της Αιτολωκαρνανίας, ενώ οι Σαντορινιοί seniors αθλητές θα αγωνιστούν με αθλητές από τα Γιάννενα, την Ανδραβίδα, την Αθήνα και τον Πειραιά.

Ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις για την ζώνη και τον τίτλο του «Santorini Champion» της τοπικής πρωταθλήτριας Ευρώπης και τριταθλήτριας κόσμου Μαρίας Δανέζη και του Απόστολου Λέντζα, ενώ το main event είναι η αναμέτρηση στα βαριά κιλά του πρωταθλητή Ευρώπης Δημήτρη Μάλιαρη με τον Λαρισαίο πρωταθλητή Μιχάλη Καραμουσκέτα.

Η ζύγιση των Αθλητών και η συνέντευξη τύπου θα γίνει στο καφέ Άκρη στον Καρτεράδο την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018 στις 17:00.

Τιμή Εισόδου: 10 ευρώ (η είσοδος για παιδιά έως δέκα ετών είναι δωρεάν)