Το “Σαντορινιό Όραμα” δυναμώνει !
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΒΟΓΙΑΤΖΗ
Μαζί μας, υποψήφια για τις δημοτικές εκλογές η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΒΟΓΙΑΤΖΗ
Μόνιμος κάτοικος Βουρβούλου η Χριστίνα, είναι μητέρα δύο παιδιών.
Ενδιαφέρεται για τον τόπο που ζει αυτή και η οικογένειά της και θέλει να βελτιωθούν οι συνθήκες ζωής στο χωριό της.
Αναγνωρίζει τις προσπάθειες του σημερινού Δημάρχου Αντώνη Σιγάλα και θέλει να ενισχύσει τον αγώνα του για μία δεύτερη δημαρχιακή θητεία.
Εντάσσεται στο συνδυασμό “Σαντορινιό Οραμα” και θα δώσει τη μάχη ως υποψήφια στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Καλωσόρισες στην ομάδα μας Χριστίνα!
Καλό αγώνα και καλή μας επιτυχία.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Σαντορινιό Όραμα ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΒΟΓΙΑΤΖΗ Για τη Σαντορίνη που αξίζουμε ουμε #santorinioorama"
Το “Σαντορινιό Οραμα” δυναμώνει !
ΧΑΡΆΛΑΜΠΟΣ ΒΑΛΒΗΣ
(ΦΑΚΟΣ)
Μαζί μας, υποψήφιος για τις δημοτικές εκλογές ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΒΑΛΒΗΣ (Φάκος)
Αυθεντικός Μποριανός, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Εμπορείο, είναι γιος του Ζάννε (Φάκος) και της Μαριέττας, έχει δύο παιδιά και τέσσερα εγγόνια.
Από μικρός στο μεροκάματο, δούλεψε στην οικοδομή και στη συνέχεια για πολλά χρόνια ως επαγγελματίας οδηγός.
Αυτοδημιούργητος, ανέπτυξε επιχειρηματική δραστηριότητα στον τομέα της εμπορίας καυσίμων, ως ιδιοκτήτης πρατηρίου.
Άτομο καλοσυνάτο, είναι αγαπητός σε ολόκληρο το νησί και πρόθυμος να βοηθήσει όπου υπάρχει ανάγκη.
Εκδηλώνει διαχρονικά το ενδιαφέρον του για το χωριό και το νησί του και τη διαθεσιμότητά του να “βάλει πλάτη” στην κοινή προσπάθεια για να λυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος του .
Απάντησε θετικά στην πρόσκληση του δημάρχου Αντώνη Σιγάλα να συνεργαστεί μαζί του και να είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό “Σαντορινιό Όραμα ” στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτώβρη.
Καλωσόρισες στην ομάδα μας Μπάμπη!
Καλό αγώνα και καλή μας επιτυχία!
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Σαντορινιό Όραμα' ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΒΑΛΒΗΣ -ΦΑΚΟΣ- Για τη Σαντορίνη που αξίς ουμε S T #santorinioorama"
Το “Σαντορινιό Όραμα” δυναμώνει !
ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ
(Μ Π Α Χ Α Σ)
Μαζί μας, υποψήφιος για τις δημοτικές εκλογές ο ΓΙΏΡΓΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ
του Ευαγγέλου (Μπαχάς ). από το Μεγαλοχώρι
Ο Γιώργος γεννήθηκε και ζει στο Μεγαλοχώρι. Εργάστηκε 25 χρόνια στις μεταφορές και άσκησε το επάγγελμα του τουριστικού πράκτορα.
Συνταξιούχος σήμερα, παραμένει πάντα δραστήριος και ενδιαφέρεται έντονα για τα προβλήματα του χωριού του.
Ανοιχτός και ευχάριστος χαρακτήρας, είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους συγχωριανούς του.
Με διάθεση και δυναμισμό εφήβου ο Γιώργος, δηλώνει παρών στη μάχη των επερχόμενων δημοτικών εκλογών.
Ταυτίζεται με τα σχέδια και τις προτάσεις του δημάρχου Αντώνη Σιγάλα για το Μεγαλοχώρι και εντάσσεται, μαζί με άλλους συγχωριανούς του, στο συνδυασμό “Σαντορινιό Οραμα”.
Θα αγωνιστεί για τη νίκη του συνδυασμού, για τη νίκη του Μεγαλοχωρίου.
Καλωσόρισες στην ομάδα μας Γιώργο!
Καλό αγώνα και καλή μας επιτυχία!
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Σαντορινιό Όραμα ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ -mnaxas- Για τη Σαντορίνη Σαντορίνη που αξίg ১ ουμε #santorinioorama"
Το “Σαντορινιό Οραμα” δυναμώνει !
ΔΗΜΗΤΡΗΣ. ΜΠΑΝΟΣ
Μαζί μας, υποψήφιος για την δημοτικές εκλογές ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΝΟΣ
γιατρός.
Το Εμπορείο είναι ο τόπος καταγωγής του γιατρού Δημήτρη Μπάνου, όπου και διαμένει μόνιμα από το 2013, όταν επέστρεψε στο αγαπημένο του νησί τη Σαντορίνη για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους συμπατριώτες του.
Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην ιατρική στο Πανεπιστήμιο της Μεσσήνας της Ιταλίας και στη συνέχεια έλαβε την ειδικότητά του γενικού χειρουργού, το 1994, από το Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας.
Εργάστηκε διαδοχικά σε αρκετές νοσοκομειακές μονάδες υγείας της Αττικής, όπως Μετροπόλιταν, Μεντιτερανέο, Ιατρικό Αθηνών.
Εχοντας πλέον αποκτήσει πολυετή εμπειρία και επιστημονική καταξίωση, επέλεξε να επιστρέψει και να άσκήσει το επαγγελμά του στο νησί του.
Εντάχθηκε στο Ιατρικό δυναμικό του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας, ως γενικός χειρουργός το 2017, ένα χρόνο μετά την έναρξη της λειτουργίας του.
Από το 2018 κατέχει τη θέση του διευθυντή του χειρουργικού τομέα και για δύο χρόνια διετέλεσε επικεφαλής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου .
Ο Δημήτρης είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους συμπολίτες του, πάντα πρόθυμος να ασχοληθεί με τα προβλήματά τους και να τους δώσει τη συμβουλή του και τη βοήθεια του όποτε χρειαστεί .
Άτομο κοινωνικό, με σύγχρονες ιδέες και ρεαλιστικές προτάσεις και λύσεις για τα προβλήματα της Σαντορίνης σε όλους τους τομείς και ειδικότερα σε αυτόν της υγείας.
Ενεργός πολίτης ο Δημήτρης, επιθυμεί παράλληλα με την επιστήμη του ,να υπηρετήσει και την αυτοδιοίκηση, να συμμετέχει στη συλλογική προσπάθεια για να παραμείνει η Σαντορίνη κορυφαίος τουριστικός προορισμός, ένα νησί πρότυπο βιώσιμης ανάπτυξης και οικονομικής ευμάρειας .
Η εκτίμηση και η εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό του σημερινού Δημάρχου Αντώνης Σιγάλα, ενίσχυσαν την απόφασή του να ενταχθεί στο συνδυασμό “Σαντορινιό Οραμα” και να αγωνισθεί για τη νίκη τους στις επερχόμενες εκλογές.
Καλωσόρισες στην ομάδα μας Δημήτρη!
Καλό αγώνα και καλή μας επιτυχία!
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ξρατορινιό ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΝΟΣ Για τη Σαντορίνη που αξίς αξίζουμε #santorinioorama"