Αγαπητοί μας αναγνώστες,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι από την ιστοσελίδα santorinipress.gr συνεχίζεται η προσπάθεια για την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας, για όλα όσα συμβαίνουν στη Σαντορίνη τη Θηρασιά, τα Κυκλαδονήσια μας.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της γενικότερης ενημέρωσης, θα ξεκινήσουμε την προσπάθεια εμπλουτισμού των ενοτήτων μας με θέματα που αφορούν στην υγεία, τον πολιτισμό, την παράδοση, τον αθλητισμό, Πανελλήνια και Διεθνή θέματα με ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, αρθρογραφία, απόψεις, κ.λ.π.

Σε αυτό μας το εγχείρημα όπως θα διαπιστώσετε σύντομα, έχουμε στο πλευρό μας άξιους συνεργάτες από όλους τους χώρους, όμως, ευελπιστούμε και στη δική σας βοήθεια, καθώς  η ιστοσελίδα μας  επιζητεί κυρίως τη δική σας συνεργασία.

Το email, μέσω του οποίου μπορείτε να απευθύνεστε σε μας είναι το santorinipress@gmail.com

Με γνώμονα την αγάπη για τα νησιά μας, με στόχευση στη συμμετοχή μας για την πρόοδό τους, με δεδομένο το καθήκον μας να πράξουμε τα αυτονόητα για τον τόπο που αγαπάμε, και κυρίως επειδή η Σαντορίνη ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ, υποσχόμαστε να συνεχίσουμε όπως ξεκινήσαμε. Ατενίζουμε το μέλλον, εδώ, στη Σαντορίνη μας, όπως υποσχεθήκαμε!

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας

Με τιμή,

Για τη συντακτική ομάδα

Μαντώ Στουρνάρα – Δημοσιογράφος

Τηλ. Επικοινωνίας: 6975 851508

Email: santorinipress@gmail.com