Σε εβδομάδα πρωταθλήματος μπήκε από σήμερα η ομάδα μας η οποία έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία της για την πρώτη αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος.
Συγκεκριμένα, η ομάδα μας στην πρώτη στροφή του πρωταθλήματος θα υποδεχθεί στην Σαντορίνη την ομάδα του Ερμή Μελιγούς, σε μια αναμέτρηση που θα διεξαχθεί την Κυριακή 24/10/21 (η ώρα έναρξης του αγώνα θα ανακοινωθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες).
Την δεύτερη αγωνιστική ο Α.Σ Σαντορίνης 2020 θα εκτίσει το ρεπό του, ενώ την 3η και 4η αγωνιστική θα υποδεχθεί στη Σαντορίνη τον Χαραυγιακό και τον Άρη Σκάλας αντίστοιχα. Την 5η αγωνιστική η ομάδα μας θα αγωνιστεί για πρώτη φορά εκτός έδρας αφού θα αντιμετωπίσει τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου, ενώ ο Νοέμβριος θα κλείσει με την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής, όπου η Σαντορίνη θα υποδεχθεί την Ηλιούπολη.
Παράλληλα συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας. Καθώς οδεύουμε προς την έναρξη των επισήμων υποχρεώσεων, και με τέσσερις εντός έδρας αναμετρήσεις τις πρώτες έξι αγωνιστικές του πρωταθλήματος, όσοι επιθυμούν μπορούν να έρθουν σε επαφή με τα μέλη του Δ.Σ της ομάδας(κ. Φουστέρη Γιάννη τηλ. 6973798754 και κ. Ρούσσο Κώστα τηλ. 6977939005) ώστε να προμηθευτούν τις κάρτες διαρκείας για την σεζόν 2021-2022.
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
Μου αρέσει!

Σχόλιο
Κοινοποίηση