Τη σελίδα διαχειρίζεται το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων και Ενημέρωσης Δημοσιογράφων, σύμφωνα με την πολιτική της Ελληνικής Αστυνομίας στα social media

 «Ακολουθήστε μας για να μαθαίνετε άμεσα και έγκυρα, θέματα αστυνομικής επικαιρότητας, αλλά και χρήσιμες πληροφορίες για την καθημερινότητά σας»

Επίσημη σελίδα στο facebook απέκτησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου, επιδιώκοντας μέσα από μια εναλλακτική μορφή επικοινωνίας την αλληλεπίδραση με τις τοπικές κοινωνίες και την άμεση ενημέρωση των πολιτών για θέματα καθημερινής αστυνομικής επικαιρότητας.

Η σελίδα είναι δημόσια και μπορεί να αναζητηθεί από τους χρήστες του facebook ως «Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου» στον σύνδεσμο: https://www.facebook.com/gadpnaigaiou.

Καθημερινά δημοσιεύονται σύντομα κείμενα με αστυνομικό και ευρύτερο κοινωνικό ενδιαφέρον, χρηστικές πληροφορίες, τελευταία νέα, ανακοινώσεις, ενημέρωση για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και κοινωνικά μηνύματα, που κατά κανόνα, παραπέμπουν σε αντίστοιχο υλικό που βρίσκεται στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι αναρτήσεις συνοδεύονται από φωτογραφίες ή βίντεο και περιλαμβάνουν ειδήσεις, Δελτία Τύπου, χρήσιμες συμβουλές και αναφορές σε δράσεις των Αστυνομικών Υπηρεσιών Νοτίου Αιγαίου.

Τη διαχείριση της σελίδας έχει αναλάβει το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων και Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου, σύμφωνα με την πολιτική της Ελληνικής Αστυνομίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media).

Σημειώνεται ότι, ο λογαριασμός δημιουργήθηκε για να ενημερώνει το κοινό σε πραγματικό χρόνο, ωστόσο δεν παρακολουθείται όλο το 24ωρο.

Παρακαλούνται οι πολίτες για θέματα επιχειρησιακής ανταπόκρισης και συμβάντα, που χρήζουν άμεσης αστυνομικής συνδρομής, να απευθύνονται στα τηλέφωνα επικοινωνίας της Ελληνικής Αστυνομίας και ιδίως στον τριψήφιο τηλεφωνικό αριθμό 100.