Η  συνεδρίαση που θα γίνει στις 22 Ιουνίου 2022, ημέρα Τετάρτη στις 16.00, για τη λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Αίτηση της κας Φασόλη Μαρίας (ΕΤ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΙΦΝΟΥ ΕΕ) για παραχώρηση χώρου στην περιοχή Φάρος Σίφνου.
  2. Αίτηση της κας Βενιού Αικατερίνης Μαρίας για παραχώρηση χώρου στις Καμάρες Σίφνου για την επιχείρηση με διακριτικό τίτλο “ΣΥΡΜΑ”.
  3. Αίτηση του κου Cinquebani Fabio για παραχώρηση χώρου στον Πλατύ Γιαλό Σίφνου για την επιχείρηση με διακριτικό τίτλο “AMANDA BOAT – SIFNOS CRUISES”.
  4. Αίτηση της κας Παππά Βαρβάρας (NIVA OE)  για παραχώρηση χώρου στις Καμάρες Σίφνου για την επιχείρηση με διακριτικό τίτλο “NIVA SEA PARK”
  5. Αίτηση του κ. Κοντογιάννη Νικολάου (Α ΛΑ ΜΕΡ ΣΙΦΝΟΣ Ο.Ε) για παραχώρηση χώρου στον Πλατύ Γιαλό Σίφνου για την επιχείρηση με διακριτικό τίτλο “Α ΛΑ ΜΕΡ”.
  6. Αίτηση του κ. Κοντογιάννη Νικολάου για παραχώρηση χώρου στον Πλατύ Γιαλό Σίφνου για την επιχείρηση με διακριτικό τίτλο “BLOOMARINE”.
  7. Αίτηση του κ. Δημητριάδη Δημητρίου (ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ-ΚΑΡΑΒΟΥ Ο.Ε) για παραχώρηση χώρου στο Φάρο Σίφνου για την επιχείρηση με διακριτικό τίτλο “ΛΥΧΝΟΣ”.
  8. Αιτήσεις για θέσεις ελλιμενισμού σκαφών Α) στον Πλατύ Γιαλό, Β) στις Καμάρες και Γ) στο Φάρο Σίφνου.
  9. Αιτήσεις για θέσεις ελλιμενισμού σκαφών στην Ψάθη Κιμώλου.

 

Ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σίφνου