Εχθές επισκέφθηκε η Υπουργός μας Μίνα Γκάγκα-Mina Gaga το νοσοκομείο, μία επίσκεψη που συνέπεσε με μία σημαντική ημέρα για τη Σαντορίνη μας! ✈️ Όπως ενημέρωσε η Υπουργός πραγματοποιήθηκε η πρώτη πιλοτική αεροδιακομιδή ασθενούς από το νοσοκομείο μας στο ΚΑΤ, με το αεροπλανάκι του Ιδρύματος Λούλας και Ευαγγέλου Νομικού, σε συνεργασία με το ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ.
🩺 Η Υπουργός ενημερώθηκε για τα βασικά θέματα του νοσοκομείου μας και υπογράμμισε την άμεση στελέχωση με αναισθησιολόγο και την επικείμενη προκήρυξη ΝΕΩΝ γιατρών. Επίσης ενημερώθηκε για τους νέους ιατρούς που ανέλαβαν και τις συνεχόμενες επαναπροκηρύξεις που θα γίνονται προκειμένου να καλυφθούν όλες οι ειδικότητες.
Την επέκταση της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, τη δημιουργία 2ης χειρουργικής αίθουσας και αίθουσας πολλαπλών ειδικοτήτων και πρότυπου φυσικοθεραπευτηρίου.
‼️ Στην Υπουργό μας έθεσα το αίτημα εγκατάστασης μαγνητικού τομογράφου στο νοσοκομείο μας, όπου το επόμενο διάστημα θα εξετάσουμε το θέμα υλοποίησης του αιτήματος.
🏍 Επίσης την αναγκαιότητα παρουσίας μοτοσυκλέτας του ΕΚΑΒ κατά τους θερινούς μήνες στο νησί και όλες τις ενέργειες που έχουμε κάνει με τον Πρόεδρο του ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ Νίκο Παπαευσταθίου και τον συνεργάτη του Κουκόπουλο Παναγιώτη.
🤝 Την Υπουργό συνοδεύσαμε με τον φίλο μου και Διοικητή της 2ης ΥΠΕ Χρήστο Ροϊλό, όπου αναφέρθηκε η σημαντική συνεργασία που έχει η ΑΕΜΥ ΑΕ με τη 2η ΥΠΕ. Σημαντική θα είναι η υποστήριξη του νοσοκομείου με νοσηλευτικό προσωπικό από την ΥΠΕ. Στη συνάντηση σημαντική και η συμβολή του Διευθυντή Κέντρου Υγείας Ίου Αλβανού Δημήτρη, τον οποίο ευχαριστώ για τη συνεργασία που έχουμε για τη στήριξη του ΤΕΠ ΓΝΘ με ιατρούς υπηρεσίας υπαίθρου.
‼️ Πάντα σημαντική η συμβολή του Καθηγητή Χαράλαμπου Ρούσσου, Charis Roussos, του ανθρώπου που στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις το νοσοκομείο μας!
🤝 Ευχαριστώ τον Υπουργό Βρούτσης Ιωάννης, τον Έπαρχο Χαράλαμπο Δαρζέντα, τον Δήμαρχο Αντώνη Σιγάλα, την Αντιδήμαρχο Σοφία Κίτσου και το μέλος ΔΣ ΑΕΜΥ Παιδίατρο Καλλιόπη Καραμολέγκου για τη συνεργασία και την παρουσία τους στην επίσκεψη της Υπουργού.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο ΑΕΜΥ Κύριλλο Παπακυρίλλου, τη Διευθύνουσα Μιρέλλα Θεοδωροπούλου και όλα τα μέλη του ΔΣ για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη.
🧩🤝 Την Υπουργό συνόδευαν ο Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ευάγγελος Κυριαζόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής Μάνος Λογοθέτης. Με τους Γενικούς Γραμματείς υποσχεθήκαμε ότι η πρώτη μας γνωριμία είναι η αρχή μιας πολύτιμης συνεργασίας και τους ευχαριστώ ολόψυχα!
💪 Η προσπάθεια για καλύτερες υπηρεσίες υγείας προς ΟΛΟΥΣ συνεχίζεται…
Γενικό Νοσοκομείο Θήρας/ Santorini Hospital
#συνεχίζουμε με συνέπεια λόγων και έργων