Πονοκέφαλο στην κυβέρνηση έχει προκαλέσει ο επίκουρος καθηγητής επιδημιολογίας στο Τμήμα Υγιεινής και Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της επιτροπής των ειδικών για τον κορονοϊό Γκίκας Μαγιορκίνης.

Ο 44χρονος καθηγητής Γκίκας Μαγιορκίνης που εδώ και δύο χρόνια ενημερώνει ως εκπρόσωπος της επιτροπής τους πολίτες για την πανδημία, έχει ανάψει φωτιές στην κυβέρνηση μετά τις αναρτήσεις του στα social media φωτογραφιών που τον δείχνουν να χαλαρώνει σε μίνι πισίνα – τζακούζι στην Οία της Σαντορίνης, όπως μεταφέρουν στο HealthReport.gr καλά γνωρίζοντες.

Ο κ.Μαγιορκίνης που «ξέφυγε» για ολιγοήμερες διακοπές στην πανέμορφη Σαντορίνη, ανήρτησε τις φωτογραφίες που δείχνουν μία πολυτελή φιλοξενία, με δεδομένο ότι το συγκεκριμένο νησί είναι γνωστό ότι διαθέτει πεντάστερα ξενοδοχεία με πανάκριβες τιμές.

Οι φωτογραφίες του Γκίκα Μαγιορκίνη προκάλεσαν αντιδράσεις σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που άρχισαν να στρέφονται εναντίον της κυβέρνησης (διαδικτυακά) για τα πρόσωπα που επέλεξε για την ενημέρωση της πανδημίας, ενώ υπήρχαν και αιχμές για τα χρήματα που μοιράστηκαν.

Ο Γκίκας Μαγιορκίνης χαλαρώνει στην Οία της Σαντορίνης προκαλώντας …αναταράξεις στην κυβέρνηση
Αποτέλεσμα βέβαια ήταν να προκληθεί έντονος εκνευρισμός στα κυβερνητικά στελέχη, πολλά εκ των οποίων ζήτησαν να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας ο 44χρονος καθηγητής. Όχι τυχαία βέβαια καθώς εκτός από τις αντιδράσεις των Συριζαίων, υπήρξαν δεκάδες τηλεφωνήματα από γαλάζια στελέχη που διαμαρτύρονταν για την εικόνα του Γκίκα Μαγιορκίνη.

Βέβαια τώρα που η πανδημία «πάγωσε» για τον τουρισμό και η επιτροπή μπήκε επίσης στον πάγο, δεν έχει νόημα να δοθεί συνέχεια, υποστήριξαν οι πιο ψύχραιμοι, όπως μεταφέρουν πηγές στο HealthReport.gr

Κρίσεις εν μέσω κρίσης…Ειδήσεις Υγείας χωρίς δεσμεύσεις με στόχο την ενημέρωση και την παρουσίαση όλων των πλευρών του τομέα της Υγείας από έγκριτους επιστήμονες και δημοσιογράφους
Πηγηή: https://www.healthreport.gr