Στη Νάξο βρίσκεται σήμερα, Παρασκευή,  ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα,  Φιλήμονας Ζαννετίδης, για να παραστεί στο 15ο  Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση την Κυκλάδων.
Το Συνέδριο ξεκινά σήμερα από τη Νάξο (θα συνεχιστεί στις 5 και 6 Ιουνίου στη Σύρο) με θέμα «Αγροτική Ανάπτυξη, Αλιεία και Παραγωγική Ανασυγκρότηση».

Ο κ. Ζαννετίδης που μετέβη σήμερα στο νησί, μαζί με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλη Αποστόλου, τον αναπληρωτή υπουργό, Ιωάννη Τσιρώνη και τον γενικό γραμματέα του υπουργείου, Νίκο Αντώνογλου, πραγματοποίησαν επισκέψεις στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου και σε μεταποιητικές μονάδες.

Από το απόγευμα, οπότε θα ξεκινήσει το συνέδριο στο Φιλώτι Νάξου, θα γίνουν συναντήσεις και επαφές με τους παραγωγούς της περιοχής.

Ο Αντιπεριφερειάρχης θα μεταβεί το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 στην Πάρο όπου θα πραγματοποιήσει σειρά επαφών και συναντήσεων με τοπικούς φορείς και παραγωγούς του νησιού και κατόπιν, στην Σύρο για τη συνέχεια του Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στις Κυκλάδες.

Το Συνέδριο συνδιοργανώνεται από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με έξι (6) Θεματικές Συνεδρίες.