Η Ελισάβετ Μουτάφη παντρεύεται το Σάββατο στη Σαντορίνη τον αγαπημένο της – Όλες οι λεπτομέρειες

Τα σκαλιά της εκκλησίας, θα ανέβουν το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου ο Μάνος Νιφλής και η Ελισάβετ Μουτάφη! Το ερωτευμένο ζευγάρι οργανώνει μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια για την ημέρα του γάμου του, με τη γνωστή ηθοποιό να κάνει μια μικρή παύση από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής του εκπομπής το πρωί της Δευτέρας ότι θα απουσιάζει στο τέλος της εβδομάδας καθώς παντρεύεται ο φίλος και συνεργάτης του, Μάνος Νιφλής στη Σαντορίνη.

Το νυφικό θα είναι δια χειρός Μάκης Τσέλιου του θείου της ηθοποιού και οι κουμπάροι θα είναι πέντε.

Η Μαρίνα Ασλάνογλου με τον σύζυγό της, Δημοσθένη Πέππα, ο cast director Άκης Γουζουρλίδης που είναι φίλοι της νύφης και οι δικηγόροι και φίλους του γαμπρού Σπύρος Δήμας και Βάσια Καπερνάρου.

«Βρίσκομαι σε προετοιμασίες για τον γάμο, είναι όλα καλά και γι΄ αυτό και δεν δούλεψα στο θέατρο το καλοκαίρι, ώστε να μπορέσω να ετοιμαστώ. Θα΄θελα όμως πάρα πολύ γιατί το λατρεύω το θέατρο, αλλά εντάξει, τώρα είχα άλλες προτεραιότητες», δήλωσε πρόσφατα η ηθοποιός.

Αυτός θα είναι ο πρώτος γάμος για τον ηθοποιό ενώ ο δημοσιογράφος έχει κάνει ήδη έναν γάμο από τον οποίο απέκτησε δύο κόρες.

Πηγή: www.zougla.g