Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης σε συνεργασία με την Αθλητική Ένωση Σαντορίνης, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την Έ.Σ.Κ Κυκλάδων διοργανώνουν και σας προσκαλούν στο κλειστό Γυμναστήριο για να παρακολουθήσετε το Final 4 των Κορασίδων του πρωταθλήματος Κυκλάδων.


Την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019 στις 17:00 η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης θα ανοίξει την «αυλαία» της διοργάνωσης αντιμετωπίζοντας τον Α.Ο Ερμούπολης στον ημιτελικό, ενώ στις 19:00 Περιστεριώνας και Μαρπησσαϊκός θα «μονομαχήσουν» για το άλλο εισιτήριο που οδηγεί στον τελικό του θεσμού.

Το Σάββατο 6 Απριλίου 2019 στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η «μητέρα των μαχών» για το κύπελλο του πρωταθλήματος ανάμεσα στις νικήτριες ομάδες της προηγούμενης ημέρας. Νωρίτερα στις 17:00 θα διεξαχθεί ο μικρός τελικός με φόντο την τρίτη θέση μεταξύ των ομάδων που δεν κατάφεραν να προκριθούν.

Σας περιμένουμε όλους στις εξέδρες του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ για να στηρίξετε τις προσπάθειες των κοριτσιών με τη ζεστή σας παρουσία και το θερμό σας χειροκρότημα.

Με τιμή,
Ο Πρόεδρος
Τζούρος Ελευθέριος