Ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Γιάννης Βρούτσης, εκπροσωπώντας τη Ν.Δ., θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη στη Σύρο, από τις 6/12 έως και τις 7/12, για να παραστεί στις λειτουργικές και πνευματικές εκδηλώσεις που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη με την ευκαιρία του εορτασμού του Αγ. Νικολάου, Πολιούχου του νησιού και προστάτη των Ναυτιλλομένων.

Ειδικότερα, την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου ο κ. Βρούτσης θα παρακολουθήσει τον Μέγα Αρχιερατικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Σύρου.

Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου θα παραστεί στην πρωινή θεία λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιότατου κ. Δωρόθεου Β΄ και εν συνεχεία θα συμμετέχει στην Πάνδημη Λιτανεία της ιεράς Εικόνος του Αγίου Νικολάου στην Ερμούπολη.

Στη διάρκεια της παραμονής του στο νησί, ο κ. Βρούτσης και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κυκλάδων Ν.Δ. κ. Χρήστος Καφτηράνης θα συναντηθούν με τον Σύλλογο Μελετητών Μηχανικών Νομού Κυκλάδων με θέμα το φλέγον ζήτημα των δασικών χαρτών καθώς και των ολέθριων επιπτώσεων που έχουν στις περιουσίες των πολιτών των νησιών των Κυκλάδων.