Μέλος της εθνικής ομάδας ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ , θα είναι για δέκατη όγδοη (18η) φορά στην καριέρα του , ο αθλητής του Α.Σ ΛΕΟΝΤΕΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ , Τζέλλος Νικόλαος υπό την καθοδήγηση των προπονητών Τζέλλο Κλεάνθη και Ζαρκάδα Ιωάννη.

Ο απολογισμός για τον Έλληνα πρωταθλητή την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 , πλούσιος , καθώς έπειτα από μια γεμάτη και απαιτητική χρονιά , κατόρθωσε να χριστεί χρυσός πανελληνιονίκης στο πρωτάθλημα ανδρών για την κατηγορία των -87 κιλών , τον περασμένο Μάιο στη Θεσσαλονίκη.

Η συγκομιδή των επιτυχιών συνεχίστηκε  με τον ίδιο να κατακτά το ασημένιο μετάλλιο στο Διεθνές βαθμολογούμενο τουρνουά G1 , που διεξήχθη στο Τελ Αβίβ , ενώ η χρονιά ολοκληρώθηκε με την Τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα των Συλλόγων , που έλαβε χώρα στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο Θεσσαλονίκης.

Είναι η δεύτερη φορά που ο αθλητής από τη Σαντορίνη εκπροσωπεί τη χώρα μας με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος καθιστώντας τον, ως τον μοναδικό αθλητή του νησιού με τη μεγαλύτερη διάκριση και έχει ως πρώτο στόχο να φέρει ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο νησί .