Ιδιαίτερα τιμητική διάκριση και συνολικά 10 μετάλλια απέσπασε η Santo Wines στον 23ο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, τα Santorini Vinsanto 12 ετών παλαίωσης, Santorini Vinsanto 2016 και Kameni 2019 διακρίθηκαν με χρυσό μετάλλιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην περίπτωση του Kameni 2019, είναι η πρώτη φορά που Μανδηλαριά Σαντορίνης βραβεύεται σε διαγωνισμό με χρυσό μετάλλιο.

Επιπλέον, το Santorini Vinsanto 12 ετών παλαίωσης διακρίθηκε ως ο «Καλύτερος Επιδόρπιος Οίνος» του διαγωνισμού, συμπληρώνοντας την εντυπωσιακά μεγάλη συλλογή βραβείων της Santo Wines στον φετινό διαγωνισμό.

Οι βραβεύσεις των κρασιών της Santo Wines αποτελούν μια ακόμη αναγνώριση της πορείας της ιστορικής αυτής οινοποιίας και ιδιαίτερα της ομάδας των οινολόγων της οποίας ηγείται ο Κος Νίκος Βαρβαρήγος. Με υπερηφάνεια θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για το συλλογικό μας στόχο που είναι η διαφύλαξη της αυθεντικότητας του Θηραϊκού αμπελώνα και η παραγωγή κρασιών κορυφαίας ποιότητας, αντάξια της αμπελοοινικής παράδοσης του νησιού.