Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του αθλητή μας Ζήκα Γεώργιου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εφήβων / νεανίδων που έλαβε χώρα στις 9-13 Απριλίου στην πόλη Χαμαμέτ της Τυνησίας.

Ο αθλητής μας κατάφερε να κερδίσει τον πρώτο αγώνα απέναντι στον Ισπανό πρωταθλητή χωρίς όμως να  μπορέσει να συνεχίσει καθώς την πορεία του στο κορυφαίο πρωτάθλημα ανέκοψε  ο Κινέζος πρωταθλητής (LEE, MENG-EN ). Ο LEE, MENG-EN κατέκτησε  το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των +78 kg, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι ο εν λόγω αθλητής, λίγες μέρες νωρίτερα στους προκριματικούς αγώνες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων που θα διεξαχθούν στο Μπουένος Άιρες,  κατέκτησε επίσης την δεύτερη θέση καθιστώντας τον ως έναν από τους πλέον αναγνωρίσιμους αθλητές.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Παπαδέας, υπό τις οδηγίες του οποίου αγωνίστηκε ο αθλητής μας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προσπάθεια του και τον συνεχάρη που στάθηκε επάξια στην πρωτη  του εμφάνιση σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, στο οποίο συμμετείχαν 1000 αθλητές από 118 χώρες.

Μετά το τέλος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος ο Ζήκας Γιώργος καταλαμβάνει την 5η  θέση στην Ευρώπη και την 13η θέση στον κόσμο στο raknig list .

Ο Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σαντορίνης στο σημείο αυτό, θα ήθελε να συγχαρεί τόσο τον αθλητή όσο και τη δασκάλα κ. Τσουκνίδου Μαρία για την επιτυχία αυτή αλλά και να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Θήρας κ. Αναστάσιο-Νικόλαο Ζώρζο όπως και το Δ.Σ. Τελεφερίκ μαζί με τον πρόεδρο του κ. Κανακάρη Γ., για την έμπρακτη βοήθεια που παρείχαν στον αθλητή μας.