Το Εργοστάσιο Τεχνών Σαντορίνης  ( Santorini Arts Factory ) παρουσιάζει την  έκθεση  της   Aerienirti Ειρήνης  Δρόσου  με τίτλο  ‘’ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ”.

 

”ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ” μύθος ή πραγματικότητα του σήμερα; Ένα πριν που επιμένει στο μετά και θέλει να γίνει πραγματικότητα. Ασύλληπτη η ομορφιά της, κλονίζει η αδιαλλαξία της. Mέσα απο την εξέλιξη της τεχνολογίας η εποχή μας αχνοφέγγει στο χάος της. Η σκέψη, η φαντασία, η τέχνη σαν αρχικός πυρήνας του κοσμικού χρόνου, ενώνει τον μύθο με την πραγματικότητα μέσα απο μία έκθεση που αναδεικνύει υλικά λάβας, τέφρας και χρώματος, ενώνοντας τα για να εισχωρήσει στα βάθη της έκρηξης του εσωτερικού εαυτού. Αυτή η εικαστική έκθεση συνυπάρχει διαδραστικά με μουσική ειδικά γραμμένη για το θέμα της απο την μουσικοσυνθέτρια Λάουρα Γκίνη laouragini@hotmail.com και με ειδικό φωτισμό απο τον θεατρικό σχεδιαστή φωτισμού και εικόνων Σάκη Μπιρμπίλη www.sakisbirbilis.com. Η αναζήτηση στη σχέση της εικαστικής προσέγγισης μουσικής, φωτός και χρωμάτων δημιουργεί έννοιες που εκφράζουν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, αποκαλύπτοντας το μυστικό και τον χαρακτήρα της φύσης, λαμβάνοντας και δίνοντας ένα θεϊκό μήνυμα.

Η Ατλαντίδα, ένα υπέροχο ταξίδι που για μένα έχει αρχίσει καιρό τώρα βάζοντάς με σε κατάσταση πολύ βαθιάς ενδοσκόπησης. Ένα συνοθύλευμα του μύθου ή της πραγματικότητας, της καταστροφής του εγωκεντρισμού και της αλαζονείας του εγώ.

Διάρκεια έκθεσης 14/09/2018 – 07/10/2018

Εγκαίνια 14 Σεπτεμβρίου 19.30 μμ