Γιώργος Λεονταρίτης: “Γράψατε μια νέα χρυσή σελίδα στην ιστορία του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου”

Τους ποδοσφαιριστές της Μικτής Ομάδας Νέων, τον προπονητή τους κ. Γιώργο Μοστράτο, τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Κυκλάδων δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης, παρουσία του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου και Επάρχου Πάρου κ. Κωνσταντίνου Μπιζά.

Οι εκπρόσωποι της Περιφερειακής Αρχής συνεχάρησαν  τους ποδοσφαιριστές για  την ιστορική  πρόκρισή τους στο Final Four του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων και τον προπονητή τους, στον οποίο, όπως τόνισαν, πιστώνεται ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον ημιτελικό.

“Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε λόγω της γεωγραφικής ιδιομορφίας του νομού μας αλλά και τα προβλήματα στις υφιστάμενες υποδομές, κάνοντας κατάθεση ψυχής, γράψατε μια νέα χρυσή σελίδα στην ιστορία του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου, κάνοντάς μας υπερήφανους” υπογράμμισε ο κ. Λεονταρίτης, συγχαίροντας παράλληλα και τα Κυκλαδίτικα Σωματεία για τη “σωστή και υπεύθυνη δουλειά τους”.

Ο Αντιπεριφερειάρχης επεσήμανε ακόμη ότι η Περιφέρεια στηρίζει με κάθε τρόπο, τόσο ηθικά όσο και οικονομικά, τη διοργάνωση σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων και χρηματοδοτεί τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων των νησιών, προκειμένου να παρέχει στη νεολαία τις καλύτερες δυνατές συνθήκες άθλησης.

Προς επίρρωση της δήλωσής του υπενθύμισε την πρόσφατη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου για την χρηματοδότηση των 600.000,000 ευρώ που αφορά στην αντικατάσταση των χλοοτάπητων σε επτά γήπεδα των Κυκλάδων, τα οποία, όπως είπε, “εάν ευοδωθούν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα οι διαδικασίες, θα ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του έτους”.

Ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων για το μέλλον του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου, με τον αρχηγό της Μικτής, Γιάννη Μαργαρίτη να εκφράζει την αισιοδοξία του για την πρόκριση της ομάδας στον τελικό της διοργάνωσης, τονίζοντας πως  “η ομάδα λειτουργεί ως οικογένεια, ούσα συμβολικά μικρογραφία των Κυκλάδων και δίνει το 100% των δυνατοτήτων της ” και τον Συριανό ποδοσφαιριστή Μάρκο Λιέα να επισημαίνει ότι “το “εγώ” του καθενός μηδενίζεται μπροστά στο “εμείς” της ομάδας”.

Ο κ. Λεονταρίτης αποχαιρέτησε τους ταλαντούχους επισκέπτες του ανανεώνοντας το ραντεβού τους στον ημιτελικό της Τετάρτης 10 Απριλίου, υποσχόμενος να είναι στο γήπεδο για τη στήριξη της ομάδας των Κυκλάδων.