Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης συγχαίρουν θερμά τη διοίκηση, τον προπονητή, τους αθλητές του εφηβικού τμήματος και τις αθλήτριες του τμήματος κορασίδων της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης για τη συμμετοχή τους στα αντίστοιχα Final 4 του κυκλαδικού πρωταθλήματος της Ε.Σ.Κ. Κυκλάδων και την κατάκτηση της δεύτερης θέσης.

Για άλλη μία χρονιά η σκληρή προπόνηση, η ομαδικότητα, η συνεργασία και η επαγγελματική δουλειά που πραγματοποιείται όλο το χρόνο στις τάξεις της Α.Ε.Σ απέδωσαν καρπούς, κάνοντας περήφανους τους γονείς που στηρίζουν κάθε τους προσπάθεια, τους φίλαθλους της Σαντορίνης, αλλά πάνω απ’ όλα τους ίδιους τους αθλητές και τις αθλήτριες για την εξαιρετική τους παρουσία τόσο εντός όσο κι εκτός αγωνιστικού χώρου.

 

Παράλληλα, θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια και στην Ε.Σ.Κ.Κ για τη διοργάνωση του πρωταθλήματος, μέσα από το οποίο καταφέρνει κάθε χρόνο να «γεφυρώσει» μέσω του αθλητισμού τα παιδιά από τα νησιά των Κυκλάδων,  βοηθώντας παράλληλα ν’ αναπτυχθεί μεταξύ των αθλητών το αίσθημα της ευγενούς άμιλλας και του «ευ αγωνίζεσθαι».

Ευχόμαστε σε όλους σας ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον.

Με τιμή,

Ο Πρόεδρος

Τζούρος Ελευθέριος